Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:28:09

Олена Костевич та Ігор Чередінов отримали нагороди від НОК України

16.03.2012   07:59Агенцiя

15 березня, під час прес-конференції з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки свої нагороди отримала найкраща спортсменка лютого – срібна призерка чемпіонату Європи з кульової стрільби Олена Костевич.

Досить логічно, що саме Олену було визнано найкращою, адже її досягнення в олімпійських номерах програми стали найвищими у попередньому місяці.

Для Олімпійської чемпіонки Афін-2004 ця церемонія не є новою, в травні 2011 року Олені вже вручали нагороду “найкращої спортсменки” за версією Національного олімпійського комітету України.

“Приємно, коли спортсмени досягнувши вершини спортивного Олімпу знаходять в собі сили, мотивацію і демонструють високі результати протягом не одного сезону”, – підкреслив під час вручення диплому, статуетки та грошової винагороди президент НОК України Сергій Бубка.
Керманич Національного олімпійського комітету побажав Олені продовжити успішну ходу і підійти до Олімпійських ігор в Лондоні у найкращій своїй формі.

Приємно, коли у тандемі спортсмен-тренер панують взаєморозуміння і довіра, тоді й поставлені цілі досягаються. Яскравим прикладом таких гармонійних відносин є дует Костевич – Чередінов. Ігор Борисович, який є особистим тренером “найкращої спортсменки місяця”, вже 13 років працює з Оленою виводячи її на нові й нові вершини.

Сергій Бубка подякував і президенту Федерації стрільби України Олегу Волкову за ту роботу, яку він проводить щодо популяризації цього виду спорту в нашій країні. Не залишилась не помічена і робота Чернігівського обласного відділення НОК України та ФСТ “Колос”, які постійно піклуються підготовкою Олени. Без перебільшення, планомірна робота всього колективу дає помітні плоди. 8 спортсменів отримали перепустки на Ігри XXX Олімпіади в Лондоні.

http://noc-cn.org/news/olena_kostevich_ta_igor_cheredinov_otrimali_nagorodi_vid_nok_ukrajini/2012-03-15-471

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини