Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:26:57

Іллічівець - Десна 0:1. Маріупольське нещастя

25.09.2015   11:41Агенцiя

Не можна сказати, що опоненти підходили до звітної зустрічі в кризовому стані, однак останні результати як одних, так і інших, навівали уболівальникам не найоптимістичніші думки.

Сусідні десяте та одинадцяте місця - це однозначно нижче очікувань всіх тих, хто стежить за Першої лігою. Принаймні, за підбором виконавців сьогоднішнім опонентам цілком під силу вести боротьбу за місця в ТОП-5. Поки ж...

Протягом всього матчу "сіверяни" виглядали краще. Склалося враження, що приазовців підкосив попередній поєдинок з "Нафтовиком", коли "Іллічівець" мав на руках практично всі козирі, однак набрати три очки так і не зумів, продовживши тим самим свою безвиграшну серію до шести зустрічей.

Вже на старті поєдинку гості заробили ряд кутових, після яких вигравали "повітря", проте кожен з них своєї мети не досяг. По-справжньому спекотно біля володінь Гальчука стало в середині тайму, коли Жічікову довелося рятувати свої ворота виносом буквально із стрічки після контратаки чернігівців та завершення від ненаситного Кисіля. А гол же виявився цілком банальним і в деякому роді навіть типовим для "Десни": типовим, тому що Чепурненко добре відомий своїм виконанням штрафних у Першій лізі. На цей раз він також використав свій козир, змусивши капітулювати маріупольців. Вже перед самим свистком на перерву Бовтрук був просто зобов'язаний подвоювати рахунок, проте не зумів переграти "тимчасового воротаря" Сидоренко, що рятував ворота, коли вже Гальчук був відіграний.

У другому таймі "Десна" продовжувала насолоджуватися своєю перевагою. Немов "піймавши хвилю" продовжував "діставати" ударами зі штрафних Чепурненко. Гальчуку доводилося крутитися в рамці не покладаючи рук та ніг: то страж маріупольських воріт витягне м'яч з "шістки", то переведе на кутовий постріл під поперечину.

Оживати "Іллічівець" почав тільки в кінці шостого десятка хвилин. Деяким каталізатором цього став штрафний метрах в 23-х від воріт, з якого Писко пробив у стінку. Слідом вже Іванисеня здорово відкрився на дальній штанзі, замикаючи прострільну передачу у ближню "шістку", однак Сітало встиг скластися та справитися із загрозою. Не даючи супернику віддихатися, Глущук заряджав м'яч з лівого флангу, але Безбородько до м'яча не дістав.

До закінчення матчу у "Іллічівця" був ще один момент (Сітало впорався з ударом від Безбородько після подачі Іванисені метрів з шести), після чого "Десна" на досвіді відсунула гру від своїх воріт...

Маріуполь. Стадіон "Іллічівець"
"Іллічевець" (Маріуполь) - "Десна" (Чернігів) 0:1
Гол: Чепурненко 31
"Іллічевець": Гальчук, Єфремов (Глущук 46), Дуць, Жичиков, Ілюк (Безбородько 25), Писко (Іванісеня 68), Мишньов, Кольцов, Мігунов, Сидоренко, Вакуленко
"Десна": Сітало, Іващенко (Чуланов 90), Сухомлинов, Кисіль, Єлісєєв, Бовтрук, Чепурненко, Задерецький (Есеола 87), Мельник, Щедраков, Жук
Попередження: Єфремов 17, Вакуленко 48

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини