Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:20:14

До Дня захисника України у Чернігові розпочався конкурс "Дитячого патріотичного малюнку"

10.09.2015   11:51Агенцiя

Організатором конкурсу виступила Міська громадська організація «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ». Конкурс розпочинається 15 вересня і триватиме до 14 жовтня.

З нагоди Дня захисника України Міська громадська організація «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» за підтримки Відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської  ради з нагоди Дня захисника України ініціювала проведення комплексної програми «Постійно діюча виставка-конкурс дитячого патріотичного малюнку» та «Напиши бійцю листівку».

Запропонована програма спрямована на розвиток вже виконаного у 2015 році проекту «Виставка-конкурс дитячого патріотичного малюнку "Національна гвардія – гордість України!"»   https://www.facebook.com/patriotic.picture

Мета Програми – духовна підтримка військовослужбовців, виховання у молоді почуття патріотизму, підсилення взаємних зв’язків між військовими формуваннями та громадою.

Під час проведення програми будуть проведені такі заходи:
Проведення конкурсу дитячого патріотичного малюнку, створення меморіального музею-архіву дитячих малюнків в електронному вигляді та розміщення його у соціальних мережах для загального доступу, проведення виставок оригіналів малюнків у публічних місцях, проведення урочистого нагородження учасників конкурсу з залученням військовослужбовців, ЗМІ та розповсюдженням інформації про заходи, Дарування малюнків та/або їх копій військовослужбовцям, в тому числі у зоні АТО, організація зустрічей молоді з військовослужбовцями у місті Чернігові, виготовлення та розповсюдження друкованої продукції, соціальної реклами – листівок з малюнками конкурсантів (далі – листівки), організація написання чернігівськими малюками листівок для військовослужбовців.

Проведення Конкурсу «Дитячого патріотичного малюнку» заплановано у такі терміни:
– прийом малюнків з 15.09.2015 року до 10.10.2015 року,
– нагородження – 14.10.2015 року в День захистника України.


Програма проводиться за підтримки таких організацій:

1.         Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету Товариства сприяння обороні Україні по Чернігівській області

2.         Благодійний фонд «ЗАХИСТИМО УКРАЇНУ»

3.         Чернігівська обласна організація ГО «САМООБОРОНА МАЙДАНУ»

4.         Культурно-мистецький центр "ІНТЕРМЕЦЦО"

5.         ГО "СУСПІЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ"

6.         ГО "ЧЕРНІГІВСЬКА ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА".

 Запрошуємо прийняти участь у Програмі та «Конкурсі дитячого патріотичного малюнку».
                      Слава Україні!

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.