Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:36:13

Чернігівські гімнастки – серед найкращих

07.09.2015   11:34Агенцiя

В місті Києві проходив відкритий чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з художньої гімнастики. В столицю України з’їхались понад 300 гімнасток зі всієї країни, серед них найсильніші команди – міст Дніпропетровська, Львова, Харкова, Києва, Одеси.

Чернігівську область представляла команда ДЮСШ «Чернігів» під керівництвом головного тренера Юлії Бориско, які тренуються на базі ЗОШ № 19.  Юні грації успішно розпочали новий сезон і показали дуже гарний результат – вибороли 14 медалей.

Абсолютними чемпіонками змагань за програмою ІІ розряду у групових вправах стали: Бондарева Альона, Байдаленко Аліна, Ефименко Ліза, Ламашевська Дарина, Шарак Вікторія та Щербакова Дарья. Гімнастки були нагороджені золотими медалями ФСТ «Україна» і тренери команди  – Бориско Юлія та Алексеєва Катерина нагороджені грамотами.

 У індивідуальній  програмі гімнастки ДЮСШ  «Чернігів»   вибороли  4 бронзові медалі в особистій першості.
За програмою І дорослого розряду нагороду отримала Деревенська Діана. Серед кандидатів у майстри спорту своєю майстерністю та емоційністю виділилася Ревун Анастасія, яка також привезла додому бронзову медаль.
Серед найдосвідчених гімнасток за програмою майстрів спорту нашу область представляли Спешилова Діана та Петроченко Марина - кандидат в збірну України. В цій категорії була найтяжча боротьба, оскільки змагались одні з найкращих гімнасток України. У загальному заліку Діана стала шостою,  а Марина змогла вибороти 2 бронзові медалі у вправах з обручем та м’ячем.

Наймолодші учасниці - дівчата 2007-2008 року народження, які виступали за програмою ІІІ дорослого розряду, змагалися у групових вправах. Юні спортсменки, у складі Долеско Анни, Купчик Анни, Корсун Софії, Часник Софіїї та Мукомели Ксенії  зайняли третє місце, підкоривши суддів своєю цікавою композицією. Тренер постановник - Юлія Дубіна.

Вітаємо дівчат та тренерів ДЮСШ «Чернігів» з вдалими виступами та бажаємо їм нових перемог на майбутніх стартах.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.