Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:08:52

Відбувся турнір пам’яті Юхима Школьнікова

10.08.2015   07:44

8 – 9 серпня цього року у Чернігові відбувся Міжнародний турнір з міні-футболу серед ветеранів 50 років і старші пам’яті Заслуженого тренера України Юхима Григоровича Школьнікова.

У турнірі взяли участь команди міста Чернігова та району, Чернівців та Гомеля. Зустрічі команд відбувалися на центральній спортивній арені Чернігова – стадіоні імені Ю.О.Гагаріна.

8 серпня 2015 року, відбулися дві зустрічі: футбольний клуб «Десна» (Чернігів) переміг ФК «Гомель» з м. Гомеля з рахунком 5 – 3, а команда «Буковина» з Чернівців поступилася команді «Колос» з Чернігівського району з рахунком 3 – 8.

9 серпня відбулися фінальні ігри. У грі за ІІІ – IV місця ФК «Гомель» отримав перемогу над ФК «Буковина» з рахунком 6 – 4. А у грі за І –ІІ місця зустрілися чернігівські «Колос» та «Десна», перемогу отримав ФК «Колос» з рахунком 7 – 2.

Отже, почесне IV місце турніру зайняла команда «Буковина» з Чернівців, бронзовими призерами стали наші гості з Гомеля, срібні медалі отримала команда «Десна» і переможцями турніру стали футболісти ФК «Колос», які отримали золоті медалі.

Підбиваючи підсумки проведеного турніру, голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович подякував учасникам за участь у змаганнях та висловив надію, що розпочатий турнір стане традиційним.

Окрім того, було визначено кращих гравців турніру. Ними стали Володимир Лисенко («Десна»), Юрій Гій («Буковина»), Олександр Мінченко («Гомель») та Олександр Абабко («Колос»).

Фінальні ігри обслуговувала бригада арбітрів у складі судді Прем’єр-Ліги Анатолія Дудчика та судді ДЮФЛ Богдана Соколовського.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.