Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:40:32

Геннадій Корбан: "При всіх дорослих видах спорту повинні бути дитячі та юнацькі секції"

13.07.2015   21:19Агенцiя

Геннадій Корбан зустрівся з представниками спортивних клубів та організацій Чернігова.

Тренери та спортсмени розповіли про свої досягнення та проблеми. Пишатися чернігівцям є чим, навіть під час останніх «Європейських ігор» у Баку, зокрема. Відома стрільчиня Олена Костевич там здобула четверте місце. Головною перепоною на шляху до високих результатів спортсмени вважають низький рівень фінансування, або взагалі повний брак коштів.

Раніше Геннадій Корбан вже підтримував чернігівських боксерок – дівчата привезли додому з Тайбею половину українського комплекту нагород.  Тому присутніх на зустрічі, насамперед, цікавило бачення Геннадія Корбана щодо подальшого розвитку спорту. Кандидат не приховує – спорт та спортсменів він підтримує давно. І не лише в Чернігові. Адже це обличчя держави, її престиж, і її найкраща реклама на світових аренах.

 - У нашій партії є програма підтримки багатьох видів спорту. Ми хочемо і будемо допомагати, єдина умова, яку ми ставимо - при всіх дорослих видах спорту повинні бути дитячі та юнацькі секції. Тому що це дуже важливо, щоб діти займалися спортом. Бо тут йдеться не про престиж країн, а про здоров‘я дитини, її фізичний розвиток і майбутні здорові покоління. Їх потрібно масово залучати до спортивних секцій. Спорт повинен розвиватися за підтримки держави, але її участь певним чином воно має бути обмеженою. В ідеалі я це бачу як державно-приватне партнерство. З часом спорт з аматорського перетворюється на професійний. Люди заробляють гроші, відтак, потрібні і спонсори. Повинні бути програми, щоб залучати рекламу і отримувати додаткове фінансування. Це нормально. Це ринкова економіка. Адже на державу тут надії немає.
 
Геннадій Корбан - за систематичну роботу у розвитку українського і чернігівського спорту, за партнерство. Бо лише спільними зусиллями можливо вивести Україну на п‘єдестал будь-яких спортивних першостей.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини