Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:38:15

Сергій Березенко подарував нову форму гравцям збірної України серед діабетиків

10.07.2015   13:49Агенцiя

Сергій Березенко разом з головою Федерації футболу України Андрієм Павелко у четвер передали новий комплект форми збірній України, до складу якої входять футболісти хворі на цукровий діабет.

Як повідомив голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, наша команда вирушає 18 липня на міжнародний турнір «ДіаЄвро» до Румунії, у якому змагатимуться 17 команд з усіх куточків Європи. Українська збірна була третьою на цьому турнірі у 2012 році. Тому вболівальники сподіваються, що додому хлопці повернуться з хорошим результатом.

Велику роль у команді відіграють наші, чернігівські футболісти. Їх четверо з поміж десяти гравців – майже половина складу, а Сергій Чесноков є капітаном команди. До речі один з тренерів збірної теж з нашого міста. Команда зіграна, адже вже кілька років бере участь у різноманітних змаганнях які ініціюються Всесвітньою діабетичною федерацією. От тільки не було у наших хлопців нової форми. Тепер же, завдяки Сергію Березенку та Андрію Павелку вони укомплектовані на всі сто відсотків.

Сергій Березенко побажав хлопцям повернутися з Румунії з перемогою та запросив потренуватися на нових футбольних полях, які зовсім скоро за підтримки політика відкриються у школах № 19, 27 та 29. – Це нові, сучасні міні-футбольні поля, побудовані згідно останніх технічних вимог, аналогів яким у Чернігові немає. Тому приходьте, тренуйтесь, розвивайте свою майстерність, - закликав «збірників» Сергій Березенко.

Також він повідомив, що сьогодні спільно з ФФУ розглядається можливість ремонту та реконструкції стадіону «Юність», на якому тренуються вихованці одноіменної спортивної школи. Та найважливіше, за словами Сергія Березенка, аби усі хворі на цукровий діабет були на сто відсотків забезпечені інсуліном. – Сьогодні через різницю курсу валют ліків вистачає далеко не всім, - розповів Сергій Березенко, - Але ми будемо шукати додаткові шляхи фінансування, аби держава забезпечила людей цим препаратом.

Андрій Павелко розповів футболістам, що розуміє їхні проблеми пов’язанні з хворобою, адже його батько вже десять років приймає інсулін. – Незважаючи на хворобу, ви займаєтесь спортом. Це чудово, що ви граєте у футбол, маєте можливість виступати на міжнародному рівні. Федерація футболу буде вам у цьому допомагати. Головне, щоб ви отримали задоволення від змагань і, по можливості, повернулися з перемогою.

Футбол для нас – це стиль життя, - розповів капітан команди Сергій Чесноков. – Мені зараз 45 років, а в улюблену гру мільйонів граю з 8 років. Ми дякуємо усім, хто нас підтримує, допомагає. Зокрема дякуємо за нову професійну форму, яка, сподіваюсь, буде фартовою для нас.


PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини