Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:58:02

Кубок дворового футболу Чернігова за підтримки Сергія Березенка: відомі імена чверть фіналістів

01.07.2015   20:23Агенцiя

За вже доброю традицію суботній день чернігівські чоловіки провели на футбольному полі стадіону імені Юрія Гагаріна. У місті, за підтримки Сергія Березенка, триває Кубок дворового футболу Чернігова, у якому змагаються 32 команди. Цими вихідними команди зіграли матчі 1/8 фіналу.

Турнір триватиме ще три тижні, а ім’я переможця ми дізнаємося 18 липня, коли команди зіграють фінальний поєдинок. До речі фінал відбудеться на одному з трьох новий полів, які зараз будуються за підтримки Сергія Березенка у чернігівських школах № 19, 27 та 29. Ну а сьогодні команди борються не лише за сам Кубок та звання найсильнішого аматорського колективу Чернігова, а й за цінні призи.

За задумом організаторів, команди які займуть перші чотири місця отримають нові комплекти форми, м’ячі та по 15 квитків на відбірковий матч чемпіонату Європи Україна – Іспанія, який відбудеться 12 жовтня. Тож у футболістів є прекрасний стимул, аби викладатися на повну та перемагати.

Матчі 1/8 фіналу проходили у напруженій та безкомпромісній боротьбі. Права на помилку команди не мали, адже на кону стояла путівка до чвертьфіналу. Протягом усього суботнього дня відбувалися футбольні баталії, а ближче до вечора ми дізналися імена чвертьфіналістів. Отже, у наступному раунді Кубка Чернігова з дворового футболу зустрінуться:
БЮС-Гарантія – Фортуна
Свобода – Газ-Мяс
ЛСД – Удар
Холдинг – Гамма

Ми поцікавились, що думають самі футболісти про цей турнір, які в них враження та емоції.

Сергій Соболев, команда БЮС-Гарантія:
Наша команда була створена в 2010 році, за цей час ми дуже здружилися, стали єдиним колективом, багато спілкуємося між собою, допомагаємо один одному. Ми раді брати участь у цих змаганнях, які проходять на кращому полі у місті. Ми налаштовані тільки на перемогу. Призи, які запланували організатори дуже мотивують нас. Тому дякуємо організаторам за такий чудовий турнір.

Сергій, тренер команди БЮС-Гарантія:
Наша команда грає і в чемпіонаті міста, і в чемпіонаті Чернігівського району – нам є з чим порівнювати. Мушу вам сказати, що цей турнір організований на найвищому рівні. Все чітко, злагоджено, без заминок. Чудові поля, арбітри, роздягальні, хороші суперники. Наша команда дуже задоволена тим, що грає у Кубку дворового футболу. Прагнемо перемогти, бо дуже хочеться потрапити на матч Україна – Іспанія.

Олег, команда Свобода:
Ми разом граємо у футбол років шість. Постійно беремо участь у різноманітних аматорських турнірах. Команда зіграна, граємо за будь-якої погоди: в дощ, сніг, спеку. Тож ми налаштовуємося на перемогу у кожному матчі. Нам дуже подобається цей турнір, адже він організований на вищому рівні. Дякуємо організаторам за те, що дають нам можливість пограти на якісних полях з хорошими суперниками.

Нагадаємо, що підтримка спорту, культивація здорового способу життя є важливим пунктом передвиборчої програми Сергія Березенка. Сьогодні за його підтримки відбувається футбольний турнір, будуються нові поля, організовуються різноманітні спортивні змагання для дітей, будується перша в Чернігові велосипедна доріжка. Усі школи міста отримали комплекти футбольних м’ячів. Нещодавно, за підтримки Березенка до Чернігова приїхали найсильніші атлети планети, аби взяти участь у Богатирських іграх. Тож, бачимо, що програма Сергія Березенка допомагає розвивати спорт у нашому місті.


Сергій Шпак

PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини