Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:36:04

Депутатська збірна Чернігівщини завоювала на Всеукраїнській спартакіаді народних обранців почесне четверте місце

15.06.2015   17:48Агенцiя

Про це поінформував голова обласної ради Микола Звєрєв по приїзду із Ужгорода, де цими днями (з 9-го по 12-те червня) в спорткомплексі «Юність» відбулося урочисте закриття фінальної частини ІV Всеукраїнської спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських і селищних рад.

Очільник обласної представницької влади не лише презентував команду Придесення на цих престижних іграх, але й провів ділові переговори з керівництвом Закарпаття та інших регіонів України, які також разом із своїми збірними прибули на фінальну частину спартакіади. Головна тема співзаємин – хід реформування і децентралізація влади, реалізація на місцях Закону України «Про добровільне об'єднання громад», інші питання подальшого розвитку місцевого самоврядування в нашій державі, в тому числі і спортивного руху в сфері публічної влади країни.

Підбиваючи підсумки фінальної частини ІV Всеукраїнської спартакіади народних обранців усіх рівнів, Микола Звєрєв високо оцінив результати Чернігівської збірної, адже в загальному заліку вона завоювала почесне четверте місце.

У свою чергу, представник Чернігівської команди і учасник спортивних змагань, голова постійної комісія обласної ради з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму Іван Чаус, коментуючи виступ земляків, наголосив, що наші спортсмени-депутати вперше в історії таких ігр завоювали срібні медалі з футзалу, плюс рейтинг команди підвищився бронзовою нагородою з настільного тенісу, а на додаток ще й поповнився четвертим результатом зі гри в шахи, наголосив народний обранець.

Нагадаємо, що майже триста самоврядних спортсменів з багатьох регіонів України упродовж трьох днів захоплювали глядачів-уболівальників своєю майстерністю на спортивних майданчиках Ужгорода, демонстрували витривалість, навички, знання і вміння у таких видах спорту, як: футзал, настільний теніс, шашки, шахи та волейбол.

Як наслідок,Чернігівська депутатська команда, залишивши далеко позаду своїх колег з інших областей, завоювала почесне четверте місце на ІV Всеукраїнсьій спартакіаді серед народних обранців обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських і селищних рад.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини