Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:59:32

Нагороди знайшли своїх героїв

09.06.2015   07:41Агенцiя

Упродовж двох днів на стадіоні столичної ДЮСШ-15 та НТК ім.Віктора Банникова проходив Всеукраїнський фінальний турнір з футболу «Шкіряний м’яч — Кубок Кока-Кoлa».

Спочатку вісім найкращих шкільних команд України (вік гравців 2002-2003 років народження) змагалися на груповому етапі. А потім у стикових матчах визначилися підсумкові місця кожної з них.

Цього разу через районні, міські, обласні та всеукраїнські зональні турніри успішно пройшли учні ЗОШ №142 (Дніпропетровськ), ЗОШ №1 (Енергодар Запорізької області), ЗОШ міста Тячів (Закарпатська область), НВК села Чорнівка (Чернівецька область), ЗОШ №329 (Київ), Олександрійського колегіуму (Кіровоградська область), ЗОШ селища Смига (Рівненська область) та Колегіуму №11 (Чернігів).

У поєдинку за третє місце дніпропетровські школярі здобули переконливу перемогу над командою Олександрійського колегіуму — 3:0.

У фіналі зустрілися школярі Києва та Чернігова, які виграли свої групи. Це був справжній кубковий фінал. Перший тайм проходив за невеликої переваги киян. Та під час розіграшу кутового чернігівська команда вийшла вперед – 1:0. Після перерви господарі затиснули суперників на їхній половині поля і за кілька хвилин до фінального свистка відновили рівновагу – 1:1. А потім розпочався триллер післяматчевих пенальті. Київські хлопці виявилися влучнішими — 3:1.

У рамках фінального турніру відбулися змагання з елементів техніки гри у футбол. Жонглювання з м’ячем виграв представник Запоріжжя Андрій Артюхов. У вправі удари на дальність відзначився киянин Ярослав Проценко. Під час виконання ударів на точність переможцем став дніпропетровець Андрій Донцов Андрій. А командну перемогу з елементів техніки гри у футболу святкували чернігівські хлопці.

Чемпіон і призери Всеукраїнських фінальних змаганнях «Шкіряний м’яч Кубок Кока-Кола»-2015 серед дітей 2003-2002 року народження нагороджені дипломами відповідних ступенів, вимпелами Федерації футболу України, медалями Асоціації аматорського футболу України та змагань «Шкіряний м’яч - Кубок Кока-Кола», футбольними м’ячами від компаній «Кока-Кола».

Окрім того, тренери усіх команд нагороджені Почесними грамотами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, які вручив голова освітянського Спорткомітету, член Виконкому ААФУ, член НОК України Михайло Мельник.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини