Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:01:39

Найсильніший у гирьових змаганнях на кубок "Динамо" - податківець

05.06.2015   16:02Агенцiя

Змагання на кубок "Динамо" з різноманітних видів спорту серед команд силових структур Чернігівщини стали традиційними. Літня спека не стала на заваді завзятому змаганню з паркового волейболу та гирьового спорту.

Найсильнішим з гирьового спорту у своїй ваговій категорії  став працівник податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській області Володимир Василенко, який впевнено переміг суперників та виборов перше місце в індивідуальному заліку.

- Фізична культура та спорт об'єднують людей, а отже єднають нашу рідну Україну, - зазначив начальник фізкультурно-спортивного відділу Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо"  Сергій Слісаренко, вітаючи переможців та учасників турніру. - Такі змагання проводяться вже десятий рік поспіль, щоразу охоплюючи все більшу кількість учасників.

Команда Головного управління ДФС у Чернігівської області на чолі зі своїм незмінним капітаном Станіславом Петриком є успішним учасником змагань. Адже відмінна фізична підготовка - важлива складова роботи податківців. Високі досягнення цього року продемонстрували призери змагань з тенісу Володимир Бондар та Сергій Дмитрієв (третє командне місце),  переможець та призер офіцерського триборства Володимир Козел та  Станіслав Петрик (перше та третє місце відповідно). Усі вони наполегливо тренуються, є численними  призерами  різних змагань в індивідуальному та командному заліках.

Спорт загартовує та єднає, виховує найкращі риси людини і є чудовою пропагандою здорового способу життя. Спортсмени наполегливо йдуть до перемоги в змаганнях, адже вони вміють досягати успіхів у своїй професійній діяльності. 

Відділ  комунікацій  ГУ ДФС  у  Чернігівській  області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини