Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 11:25:17

Спартакіада депутатів рад різних рівнів

16.05.2015   10:32Агенцiя

У Чернігові проходить V обласна літня спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Традиційно урочисте відкриття спартакіади відбулося на міському стадіоні імені Ю.Гагаріна з параду усіх команд. Право підняти Державний Прапор України було надано команді-переможниці минулорічних змагань із Срібнянського району.

Учасників спартакіади привітав голова обласної ради Микола Звєрєв. Він наголосив на важливості проведення спортивних змагань, а також підкреслив, що спорт є основою здорових громад і здорової нації. Голова облради висловив упевненість, що за підсумками обласних змагань буде сформована сильна команда, яка зможе гідно представити Чернігівщину на всеукраїнській спартакіаді.

Крім того, спортивні змагання є місцем для неформального спілкування депутатів різних рад. Серед основних тем, які обговорюють сьогодні народні обранці місцевих рад, за словами М.Звєрєва, є місцеві фінанси, а головне – децентралізація і об'єднання громад.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов традиційно разом із колегами вийшов на футбольне поле. Він поділився із журналістами, що головне – не перемога, а можливість поспілкуватися між собою і продемонструвати приклад здорового способу життя. "Власним прикладом демонструємо, що ми за здоровий спосіб життя. Хай молодь рівняється!", - сказав він.

На змагання прибули понад 20 команд з усіх районів та міст області. Всього у спартакіаді беруть участь майже 400 депутатів, які змагаються у 5-и видах спорту (футбол, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки).


Ірина Синельник

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини