Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:37:45

Травневі здобутки шахистів Чернігівщини

14.05.2015   15:58Агенцiя

В період з 01 по 10 травня року в м. Миколаєві проходив Чемпіонат України з шахів серед юнаків та дівчат віком до 10-ти років. Турнір юнаків налічував 95 учасників з різних регіонів України.

Першорозрядники Гришко Віталій (вихованець ПНЗ ДЮСШ з шахів та шашок ЧОО «ФСТ «Україна», тренери-викладачі Коваленко Віктор Олексійович та майстер спорту України - Крупко Олексій Валерійович) та Лаптій Назар (вихованець Комунального ПНЗ "КДЮСШ № 1" Чернігівської міської ради, тренер-викладач Куценко Юрій Дмитрович) представляли Чернігівську область на цих змаганнях. Після марафону в 9-ть турів наші спортсмени були в десятці найкращих спортсменів України у своїй віковій категорії, а саме
- Гришко Віталій з результатом 6,5 очок з 9-ти можливих посів 8-ме місце (по стартовому рейтингу спортсменів був 30-ий )
- Лаптій Назар з результатом 6 очок з 9-ти можливих посів 9-те місце ( за рейтингом був 7-ий).

З 11 по 12 травня 2015 року відбувся Чемпіонат України з активних шахів серед юнаків та дівчат віком до 10-ти років. За звання чемпіона України боролися 58 юних спортсменів. В даному виді програми наші спортсмени показали ще кращі результати.
- Гришко Віталій з результатом 7 очок з 9-ти можливих ( 5 перемог, 4 нічиї, жодної поразки) посів 2-4 місце і лише за додатковими показниками здобув 4-ту сходинку (трішки прикро). Перемогу в останньому турі Віталій здобув над своїм земляком, але це спорт !
- Лаптій Назар з результатом 6 очок з 9-ти можливих обійняв 7-му сходинку.

13 травня 2015 року був Чемпіонат України з блискавичної гри з шахів серед юнаків та дівчат віком до 10-ти років. На старт вийшло 45 юнаків які і розіграли комплект нагород. Варто відмітити, що наші учасники виступили по принципу – «чи пан чи пропав». Кожен зіграв по 9-ть партій, набав по 6-ть очок і не мав нічийного результату. Майже з однаковими показниками прийшли до фінішу де 0,5 додаткового показнику зіграли роль при визначенні місця. Так Віталій Гришко посів 6-ту сходинку, а Лаптій Назар 7-му.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.