Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:24:02

Міжрайонний волейбольний турнір серед ветеранів на Срібнянщині

17.03.2015   08:33

14 березня в спортивному залі Срібнянської загальноосвітньої школи відбувся волейбольний турнір серед команд ветеранів (40 років і ст.).

Організаторами заходу стали Срібнянська селищна рада та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

В турнірі прийняли участь команди ветеранів з смт.Срібне (Срібнянський район), смт.Варва (Варвинський район) та команда смт.Дмитрівка (Бахмацький район).

Перед початком змагань учасників привітали народний депутат України Олег Дмитренко, голова районної ради Павло Кириченко, Срібнянський селищний голова Олег Куделя та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ганна Тимошенко.

В результаті трьох проведених зустрічей заслужену перемогу здобули волейболісти з команди смт.Варва (на фото), друге місце і срібні нагороди в команди смт.Срібне, бронзовими призерами стали ветерани з смт.Дмитрівка.

По завершенні турніру відбулось урочисте нагородження переможця та призерів. Кубок, медалі та дипломи командам вручив Срібнянський селищний голова Олег Куделя.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини