Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:49:21

Податківці Чернігівщини успішно виступили під час II Спартакіади Державної податкової служби України

18.10.2011   10:34Агенцiя

З 10 по 14 жовтня у кримському місті Алушта проходила II Спартакіада Державної податкової служби України з волейболу, футболу, настільного тенісу, гирьового спорту та кульової стрільби. Команда Чернігівщини виступила вдало, здобувши золоту та дві срібні медалі.

Першими боротьбу розпочали стрільці. На вогневий рубіж вийшли представники 27 команд зі всіх регіонів України. Вони розіграли нагороди серед жінок, чоловіків та у командному заліку. Влучивши у вісімку останнім пострілом, перемогу, золоту нагороду та звання чемпіона вперше за історію виступів чернігівців в спартакіаді здобула Альона Дисіна – головний спеціаліст фінансового відділу ДПА в Чернігівській області. Вона на одно очко випередила срібного та бронзового призерів Олену Півоварову (АР Крим) та Олесю Аксютіну (Донецька область).

Разом зі Станіславом Петриком (начальником відділу фізичного захисту УПМ ДПА в Чернігівській області) Альона Дисіна здобула срібло і в командному заліку. А перемогла команда АР Крим, бронзові нагороди дісталися команді Донецької області.

Успіх стрільців підтримала команда з настільного тенісу – у складі начальника фінансового відділу ДПА в Чернігівській області Володимира Бондаря та головного державного податкового інспектора сектору реєстрації та обліку платників податків Ігоря Закружного. Дебютуючи у спартакіаді, вони не розгубилися, а, здобувши перемоги у всіх парних зустрічах, вибороли десяте місце у командному заліку серед 24 команд, а в особистому заліку серед 57 спортсменів посіли відповідно 15-е та 22-е місця.

Медальним виявився виступ і старшого оперуповноваженого УПМ ДПА в Чернігівській області Володимира Василенка. У змаганнях серед гирьовиків у ваговій категорії до 70 кілограмів, піднявши 105 разів дві гирі по 24 кг, він за 10 хвилин виборов звання віце-чемпіона спартакіади та срібну нагороду. У загальному заліку серед гирьовиків перемогла команда Полтавської області, срібло вибороли податківці Запорізької області, бронза дісталася команді ДПА в Харковській області.

Додали свій внесок у командні здобутки і футболісти. Гол Андрія Слаутіна, начальника відділення ВПМ ДПІ у м. Чернігові, забитий на другій хвилині матчу з вінницькими футболістами, став “найшвидчим” на футбольному турнірі.

У підсумку перемогу у загальному заліку спартакіади здобула команда ДПА в Львівській області, якій вручені перехідний кубок та золоті нагороди. Срібні нагороди отримала команда ДПС України та бронза дісталася – ДПА в Донецькій області.

Але найголовніше – всі учасники II Спартакіади Державної податкової служби України здобули позитивні емоції та фізичну наснагу, які знадобиться їм при вирішені службових завдань наприкінці поточного року.


Ігор Миколаєнко

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.