Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:21:41

У Чернігові пройшли змагання з зимового картингу. ВІДЕО

30.01.2012   10:53Агенцiя

Взимку теж можна почути рев моторів. У Чернігові пройшли екстремальні змагання із зимового картингу. Родзинка перегонів – обмерзла траса, яка дуже ускладнює подолання маршруту.

Зимовий картинг – справедливий спорт. Тут неважливо, скільки грошей вкладено в машину. На трасі, покритій льодом, на перший план виходить майстерність гонщика.

Олександр Петренко, голова оргкомітету змагань:

– У даному виді змагань двигун як такий, його потужність не важлива. Взагалі в літньому картингу двигун важливий, а тут ні. Тут зі стовідсотковою ймовірністю перемагають найсильніші.

У Чернігові зібралася вправна компанія. Призери чемпіонатів України, учасники Європейських змагань. Боротьба була жорсткою і видовищною.

Андрій Чернишков, кореспондент:

– Зимовий картинг – спорт для будь-якого віку. У чемпіонаті беруть участь навіть маленькі діти. Наймолодшому учаснику всього шість років.

В екіпіровці малюки нагадують неповоротких астронавтів. Але за кермом карта все змінюється. Вони їздять так само жваво, як дорослі. Деякі ганяють, мало не з пелюшок.

Георгій Красько, учасник змагань по зимовому картингу:

– Я ще не знав, що це таке, мені було три роки. Ну, спочатку, тато мене взяв до велосипеда примотав тросом, і я за ними це, їздив. Кермував. А потім коли тато відстебнув від велосипеда вже сам почав їздити.

Андрій Чернишков, Олексій Стеченко, Спорт в Подробицях, Телеканал “Інтер”, Чернігів

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини