Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:21:21

Наші футболісти шості

21.11.2014   16:29Агенцiя

Цими днями українські команди першої ліги завершили осінню частину чемпіонату 2014-2015.

Наша «Десна» виїздила в сусідній обласний центр, де на одному з найкращих в Україні стадіоні «Ювілейний» зіграла внічию (1:1) з ПФК «Суми». Перед самісіньким свистком на перерву господарі поля спромоглися проштовхнути м’яч у сітку, а на передостанній із хвилин, доданих арбітром до основного часу матчу, в їхні ворота було призначено пенальті, і Ярема Каваців невідпорним ударом відновив рівновагу. А компенсовано було аж дев’ять хвилин, оскільки у другому таймі через витівку фанатів (у хід пішли димові засоби) гра переривалася аж на п’ять хвилин.

До речі, рік тому після сімнадцяти турів «Десна» мала на очко менше. Втім, тоді цього було достатньо, щоб зимувати на п’ятому місці. Відзначимо також, що наша команда випереджає «Полтаву» і «Нафтовик-Укрнафту», оскільки має кращу різницю забитих і пропущених голів.

У ці дні деснянці вже у відпустці. А підготовка до весняного старту розпочнеться в середині січня. Друга ж частина чемпіонату стартуватиме 21 березня 2015 року — того дня підопічні Олександра Рябоконя зустрінуться на стадіоні імені Гагаріна з криворізьким «Гірником».

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.