Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:04:13

Тупичів - краще спортивне село Чернігівщини-2014

03.11.2014   13:56Агенцiя

Завжди Товариство «Колос» славилося своєю спортивною міццю і характером. Де ще в інших Товариствах можна знайти стількох знаменитих не тільки в області та Україні, а вже й і світі, людей - Олена Костевич (стрільба кульова), Ольга Коробка (важка атлетика), Дмитро Митрофанов і Денис Песоцький (бокс) та інші.

Що й казати, обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Колос» вміє організовувати і проводити спортивні свята з розмахом.

Так 2 листопада 2014 року (неділя) на спортивній базі в смт.Куликівка відбулися щорічні змагання серед сільських та селищних територіальних громад на «Краще спортивне село Чернігівщини 2014», присвячені Дню працівників сільського господарства, яке провело обласне фізкультурно-спортивне товариство «Колос» за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України і обкому профспілкових організацій працівників АПК України.

Після урочистого відкриття (марш спортивних делегацій, підняття державного прапору під національний гімн України концертну програму забезпечили аматорські артисти Куликівського районного будинку культури, а на одному зі столів були представлені всі кубки і нагороди обласного Товариства «Колос». На стенді відображались попередні результати змагань із шести видів спорту.
На свято завітали директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександр Савченко, голова Куликівської райдержадміністрації Валентина Мельник, заступник директора, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ігор Григор’єв, голова обком профспілкових організацій працівників АПК України Сергій Хоботня, голова Куликівської селищної ради Наталія Борщан, відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, голова обласної організацій ФСТ «Колос» Володимир Примак, які привітали учасників змагань серед сільських та селищних територіальних громад на «Краще спортивне село Чернігівщини 2014».

У спортивній залі ЗОШ Ι-ΙΙΙ ст. мірялися силами волейбольні команди (змішаний склад-2 жінки і 4 чоловік), теніс настільний проходив у спортивній залі агротехнічного ліцею, змагання із шашок у приміщенні автошколи. Інші види спорту - міні-футбол, гирьовий спорт та перетягування канату на районному стадіоні «Колос».

Наводимо результати переможців і призерів змагань
ВОЛЕЙБОЛ:
1-місце - Горбівська сільська рада Куликівського району;
2-місце - Вербицька сільська рада Ріпкинського району;
3-місце - Мринська сільська рада Носівського району;
ГИРЬОВИЙ СПОРТ:
1-місце - Барташ Олександр - 123 очка (Тупичівська сільська рада Городнянського району);
2-місце - Артеменко Олександр - 114 очков (Мринська сільська рада Носівського району);
3-місце - Чечотенко Олександр - 92 очка (Вербицька сільська рада Ріпкинського району).
МІНІ-ФУТБОЛ:
1-місце - Носелівська сільська рада Борзнянського району;
2-місце - Южненська сільська рада Ічнянського району;
3-місце - Жадівська сільська рада Семенівського району; ???
ТЕНІС НАСТІЛЬНИЙ:
1-місце - Тупичівська сільська рада Городнянського району;
2-місце - Носелівська сільська рада Борзнянського району;
3-місце - Южненська сільська рада Ічнянського району
Ш А Ш К И:
1-місце - Тупичівська сільська рада Городнянського району;
2-місце - Южненська сільська рада Ічнянського району;
3-місце - Вербицька сільська рада Ріпкинського району
ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ:
1-місце - Тупичівська сільська рада Городнянського району;
2-місце - Вербицька сільська рада Ріпкинського району;
3-місце - Лосинівська селищна рада Ніжинського району.

За підсумками спортивного заходу у загальнокомандному заліку (залік проводився за 5 кращими результатами з видів спорту) кращим спортивним селом Чернігівщини 2014 стала Тупичівська сільська рада Городнянського району (сільський голова Шовкова Лариса Миколаївна) - 314 очок - це вже третій рік поспіль, яка і виборола путівку на Всеукраїнські спортивні змагання на «Краще спортивне село України 2014», які будуть проводитись в м.Вінниця з 28 по 30 листопада 2014 року.
2-місце - Вербицька сільська рада Ріпкинського району 284,5 очок;
3-місце - Горбівська сільська рада Куликівського району 269 очок.

Загалом у спортивному заході прийняло участь 49 команд з видів спорту із загальною кількістю 125 осіб.

Наступні фінальні змагання з футболу обласне Товариство «Колос» проведе в смт.Лосинівка Ніжинського району 9 листопада ц.р.

noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини