Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:18:58

Відбувся чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років

06.10.2014   08:17Агенцiя

У змаганнях взяли участь 260 спортсменів з 23 областей. За результатами загальнокомандного заліку перше місце посів Київ, друге – Дніпропетровська область, завершило трійку лідерів Запоріжжя. Чернігівці також без нагород не залишилися.

Чернігів цього разу відзначився відмінним результатом – вперше за всю історію місцевого дзюдо майстром спорту став 17-річний Костянтин Ноткін.

Загалом сім чернігівських дзюдоїстів представляли область на всеукраїнських змаганнях. Бронзовими призерами також стали і дві наші дівчини – Анна Сподаренко і Юлія Гребоножко.

Слова подяки батькам і тренерам — на першому місці. Окрім власних спортивних даних і працелюбності кожного з чемпіонів, чималий внесок у перемогу — це терпіння і наснага старшого покоління.


http://chodtrk.com.ua/?p=17669

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини