Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:54:15

Буковина - Десна 0:2. Керівництву Буковини - черговий "привіт"...

06.10.2014   07:33Агенцiя

Чернівці. Стадіон "Буковина" "Буковина" (Чернівці) – "Десна" (Чернігів) – 0:2 (0:1) Голи: Чуланов (20), Фурта (52)

"Буковина": Одольський, Тєрєхов, Скидан, Темерівський (к/к), Немтінов, Головачук (Сивка, 61), Пантя, Загідулін (Булезюк, 79), Степанков, Ателькін (М. Косован, 78), Толстяк (Дем’янчук, 88)
Гол. тренер – Юрій Гій

"Десна": Сітало, Каваців, Картушов (Кондратюк, 86), Деребчинський (Агапов, 80), Жук, Козак, Фурта (Бовтрук, 65), Мельник (к/к), Сухомлинов, Щедраков (Смалько, 89), Чуланов
Гол. тренер – Олександр Рябоконь
Попередження: Щедраков (45)

Чернівецька «Буковина» приймала «Десну» з Чернігова в День Міста й тому, звісно, від «жовто-чорних» чекали тільки позитивного результату, який у випадку досягнення цього став би першим очковим здобутком «Буковини» в нинішньому сезоні. Сподівання вболівальників Чернівців ніби підтверджувались статистикою протистояння цих команд за часів незалежності України під час матчів на стадіоні «Буковина», де чернігівцям не вдалося перемогти жодного разу.

Інше питання – яких уболівальників? На матчі чернівчан із кожним матчем приходить все менше глядачів (і представників ЗМІ також), і це в той час, коли підтримка трибун «жовто-чорним» потрібна як ніколи. Із командою залишилися тількі найвідданіші прихильники, хоча, заради справедливості, мусимо відмітити й те, що з уболівальниками міста від керівництва клубу немає ніякої роботи...

Особливою «родзинкою» матчу був вихід на поле у складі гостей Вадима Мельника й Олександра Деребчинського, які свого часу виступали за «жовто-чорних», а Мельник, до того ж, тоді був капітаном команди й беззаперечним її лідером.

І вже на 5 хвилині Деребчинський, немов на згадку про свій чернівецький період кар’єри гравця, стрімко пройшов лівим флангом і, обігравши Скидана, виклав, немов на тарілочці, м’яча Фурті. Як той примудрився попасти замість воріт господарів в Одольського, що помилився із вибором позиції, залишиться загадкою, але це був 100-відсотковий момент для відкриття рахунку в матчі.

Цей «прокол» не був прийнятий до уваги господарями й на 10 хвилині, немов під кальку, стався майже такий самий епізод, тільки в комбінацію «Десни» додався ще й кращий її бомбардир нинішнього сезону Картушов, але й тут Фурта не зміг переправити «шкіряного» в сітку воріт «Буковини».

Чернівчани намагалися загострити гру навісами у воротарський майданчик Сітало, і їх було немало, але кіпер з Чернігова діяв чітко й ніяких шансів супернику не давав. Єдиним моментом у воріт «Десни» став удар вище воріт від Ателькіна на 18 хвилині матчу, а вже за дві хвилини після подачі штрафного з правого флангу й невдалої гри від Одольського та захисників «Буковини» Чуланов відкрив рахунок у матчі. 0:1, і не скажеш, що гості не заслужили такого розвитку подій...

Обидві команди демонстрували непогані швидкості. Атаки/ контратаки від обидвох суперників були доволі стрімкими й якби не велика кількість помилок як від «жовто-чорних», так і від «синьо-білих», то рахунок матчу, думаю, міг би бути значно більшим, а так...

«Десна» не зупинилася на досягнутому й продовжила перевіряти на надійність захист господарів. На 29 хвилині Картушов небезпечно пробивав здалеку зі штрафного, але м’яч «лизнув» сітку воріт «Буковини» ззовні, а на 42 хвилині тим же ж лівим флангом пройшов Сухомлинов, та Деребчинського, якому адресувалася передача, встигли вчасно «накрити» оборонці «Буко».

Другий тайм господарі розпочали з атак, але вони спочатку «розбивалися» об захист «Десни» - як на першому, так і на другому «поверсі». Потім пішли дуже непогані моменти: спочатку удар Загідуліна «взяв» Сітало, а потім, на 52 хвилині, постріл від Головачука пішов вище воріт .

У відповідь на буковинські атаки вже вдруге в матчі небезпечно зі штрафного пробив Картушов, але Одольському, хоч і не без проблем, та вдалося взяти м’яча в руки, а вже наступна атака стала «чорною» для господарів... Картушов подав кутовий з правого флангу і головою замкнув його невдаха першого тайму Фурта. 0:2, і, схоже, все в цьому матчі стало зрозуміло...

Після цього на стадіоні абсолютно справедливо стали звучати призиви нечисленних вболівальників виходити на поле і грати керівництво області, міста й самого клубу, яких нагороджували найнецензурнішими епітетами. Накипіло, тут без питань. З березня справи з існуванням команди так і не рушили з місця, тому навряд чи таке керівництво потрібно «Буковині». Обіцянки, кормління «завтраками», відверті безсовісність та бездіяльність наразі призводять чи не до краху команди з берегів Прута.

На 70 хвилині добру нагоду скоротити рахунок у матчі після «рейду» лівим флангом мав Степанков, та «шкіряний» після його удару пішов трохи вище воріт, а за чотири хвилини з суперзручної позиції перед воротами Одольського у сітку не попав Картушов. Далі був ще один обмін моментами: на небезпечний удар зі штрафного від Сивки (Сітало у стрибку відбив) правим флангом до воріт «Буковини» прорвався Бовтрук, що замінив автора другого м’яча - Фурту, але й йому попасти в сітку не вдалося.

Наприкінці матчу «Десна» відійшла назад, впевнено зберігаючи рахунок на свою користь ті не бажаючи ризикувати, відповідала контратаками, та в той же ж час не давала господарям ніяких шансів навіть наблизитися до воріт Сітало. Можливо, цифри «0:2» на табло були надто переконливими для того, щоби хід матчу кардинально змінився, але що тут поробиш...

Дев’ята поразка «Буковини» поспіль в чемпіонаті стала реальністю, проте коментувати це немає ніякого бажання. І сил. Якщо не відбудеться змін у керівництві клубу, навряд чи «світ у кінці тунелю» можна буде побачити.


http://www.ua-football.com/ukrainian/first/542ff917.html
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини