Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:53:53

Дзюдоїстка обласної ШВСМ Наталія Смаль взяла участь у представницькому міжнародному турнірі

17.01.2012   07:42Агенцiя

13-15 січня в місті Алмаата (Казахстан) відбувся третій міжнародний турнір з дзюдо “Мастерс”. Про значимість турніру говорить те, що відбувається він лише раз на рік, а запрошуються для участі в ньому не всі бажаючі, а лише 16 кращих спортсменів світового рейтингу з дзюдо у кожній ваговій категорії. Право виступати на цих змаганнях здобули лише шість спортсменів з України (три чоловіки та три жінки).

дзюдо

дзюдо

До п’ятірки кращих змогли дійти лише двоє з українців: Володимир Сорока в/к 73 кг, та Смаль Наталія в/к 70 кг.

Наталія Смаль, спортсменка Чернігівської ШВСМ, у першій зустрічі перемогла спортсменку з Німеччини, здобувши протягом зустрічі оцінки “юко”, “ваза-ари” та “іппон”.

Нажаль, після цієї перемоги вона одразу вийшла на титуловану спортсменку з Нідерландів Едіт Бош (друга у світовому рейтингу з дзюдо у в/к 70 кг), з якою в кінці минулого року зустрічалась на турнірі серії “Гран–прі” й поступилась їй у фіналі.

Нажаль, й цього разу Наталії не вдалось отримати перемогу: за вісім секунд до закінчення зустрічі Едіт провела вдалий прийом і отримала дострокову перемогу. У підсумку Смаль – п’ята.

До речі, сутичка Бош та Смаль була такою виснажливою для спортсменки з Нідерландів, що на наступну свою зустріч вона навіть не вийшла на татамі.

http://noc-cn.org/news/dzjudojistka_oblasnoji_shvsm_natalija_smal_vzjala_uchast_u_predstavnickomu_mizhnarodnomu_turniri/2012-01-16-385

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.