Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:31:46

Виступ легкоатлетів Чернігівській області на Чемпіонаті світу

28.07.2014   09:24Агенцiя

С 22 по 27 июля в Юджине (США) проходил Чемпионат мира среди юниоров, в котором участвовало трое спортсменов нашей области. К сожалению, возвращаются наши спортсмены без медалей. Но ребята наши боролись до последнего, нам есть кем гордится, не каждая область Украины была представлена 3 легкоатлетами..

Чорномаз Богдан на 110 м с/б закончил соревнования на стадии квалификации, пробежав свою дистанцию за 14,26с.

Позднякову Алексею пришлось улучшить свой личный рекорд, чтоб пробиться в полуфинал, показав время 47,18с. Для поподания в финале, необходимо было пробежать на полсекунды быстрее личного рекорда, это задача была сверхсложной и к нашему сожалению, оказалась невыполнимой. Алексей показал в полуфинале результат 47,43с. — это 14 результат среди всех участников. Очень достойно, напомним, что всего стартовало 50 легкоатлетов.

Результат Алексея Позднякова в забеге — 47,18с, также является новым рекордом области среди юниоров.

Красуцкая Анна в тройном прыжке попала в финал с последним, с 12 результатом — 13м14см. А пробиться в финал Чемпионата мира, хоть и юниорского, дорогого стоит. В финале не совсем получилось, напрыгала всего 13м08см., стала десятой.

В общем, сборная команды Украины завоевала одну медаль, но самого высокого достоинства — золото в метании молота. Алена Шамотина метнула свой молот на 65м44см, почти на полтора метра дальше чем спортсменка завоевавшая серебро. 


http://chfla.org.ua/vystuplenie-legkoatletov-chernigovskoj-oblasti-na-chempionate-mira.html

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.