Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:38:09

"Олександрія" дотисла "Десну". ВІДЕО

28.07.2014   08:12Агенцiя

«Олександрія» з перемоги розпочала сезон у Чемпіонаті України серед команд Першої ліги.

26 липня, на стадіоні «Ніка» городяни у складному матчі на останній хвилині доданого часу вирвали перемогу в чернігівської «Десни».

Господарі дуже швидко відкрили рахунок. Вже на першій хвилині гри господарі успішно реалізували контратаку, результатом якої став гол Сергія Старенького. Проте і після цього вони не упинился і продовжували турбувати ворота Федоренка, щоправда безрезультатно. Декілька моментів у першому таймі не використали і гості.

Веснянці зрівняли рахунок поперерві. На 59 хвилині, після подачі з кутового в штрафний майданчик, капітан «Десни» Мельник замкнув її головою – 1:1.

Наполегливі спроби підопічних Володимира Шарана забити вдруге, які почали діяти гостріше, бажаного результату не принесли. І коли здавалося, що команди розійдуться миром, на останній доданій хвилині Василь Грицук своїм потужним ударом метрів з 30 влучив у дальній кут воріт і приніс перемогу своїй команді - 2:1. Перемога для олександрійців була довгоочікуваною, адже востаннє жовто-чорні перемагали футболістів «Десни» аж у 2008 році.

ФК «Олександрія» - «Десна» (Чернігів) – 2:1 (1:0)

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Леонов (Бідловський,59), Пономар (Коломоєць, 79), Ямполь (Банада, 46), Чорній (Грицук, 62), Запорожан – к/к, Старенький, Імереков, Микицей, Басов.
Запасні: Леванідов, Гуськов, Ломко.
Головний тренер – Володимир Шаран

«Десна»: Федоренко, Смалько, Щедраков, Козак (Агапов, 90+1), Каваців, Мельник – к/к, Жук, Картушов, Бовтрук (Чуланов, 83), Деребчинський (Фурта, 74), Кондратюк (Воронченко, 90+5).
Запасні: О.Шевченко.
Головний тренер – Олександр Рябоконь.

Попередження: М.Імереков (34), С.Микицей (39), А.Чорній (48), С.Старенький (56), А.Сухоцький (64) – Я.Каваців (39).

Голи: С.Старенький (1), В.Грицук (90+6) - В.Мельник (59).



http://gre4ka.info/sport/12040-oleksandriia-dotysla-desnu-video
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини