Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:15:18

"Десна" готується до нового сезону

11.07.2014   09:00Агенцiя

Футбольне міжсезоння добігає кінця, і зараз саме час приступати до наполегливих тренувань. Гравці чернігівської команди «Десна» нещодавно повернулись з літніх вакацій і готові налаштовуватись на новий сезон у Першій лізі України з футболу. Нашим журналістам вдалось потрапити на тренування та поспілкуватись з головним тренером.

Дебютний після повернення сезон у Першій лізі чернігівська команда відіграла краще, ніж планувалося. В турнірній таблиці «Десна» посіла п’яте місце, і це сміливо можна вважати проривом для команди, бо сіверяни зайняли найвищу позицію серед новачків. Вдалий сезон хлопці провели не без влучних директив головного тренера Олександра Рябоконя.

Минулий сезон також запам’ятався вболівальникам чернігівської «Десни» шансом стати учасником Прем’єр-ліги, який з’явився вже після його закінчення. Але, на привеликий жаль, цього так і не сталось.

У зв’язку з анексією Українського Криму Росією, Прем’єр-ліга зазнала певних змін. У новому сезоні будуть грати лише 14 команд через те, що футбольний клуб «Севастополь» не зміг заявитись. Перед тим, як очолити чернігівську «Десну», Олександр Рябоконь був наставником саме севастопольської команди.

Міжсезоння не обійшлось без втрат для Десни. Один з лідерів сіверян півзахисник Євген Чепурненко перейшов до кіровоградської «Олександрії» та щє декілька гравців перебувають на перегляді у різних клубах. До початку сезону ще є трохи часу, і можливо «Десні» вдасться зробити декілька вдалих трансферів.

Серед проблем у «Десні», як і по всій країні, були збої у фінансуванні. Ходили чутки, що гравцям чернігівської команди затримують заробітну платню.

Головний тренер покладає основні надії на «старий кістяк» команди — гравців захисту та півзахисників. Радикальних змін у тактиці сіверян поки що не планується.

Кажуть, що другий сезон у лізі зазвичай гірший за дебютний. Але, сподіваємось, наша команда зможе перевершити свої попередні досягнення. Гравці приступили до повноцінних тренувань та налаштовані на нові перемоги.


http://chodtrk.com.ua/?p=15849

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини