Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:11:14

Вирішено зберегти першу лігу у кількості 16 команд. Там і "Десна"

08.07.2014   07:42Агенцiя

Відбулося розширене засідання Центральної Ради ПФЛ

7 липня відбулося розширене засідання Центральної Ради ПФЛ за участі представників футбольних клубів першої та другої ліг, на якому було розглянуто ряд нагальних питань стосовно проведення змагань з футболу у сезоні 2014-2015 років.

Першими питаннями порядку денного стояли визначення кількісного складу учасників та формати проведення змагань. За підсумками опитування представників всіх клубів, із подальшим затвердженням Центральною Радою, було вирішено зберегти першу лігу у кількості 16 команд та проводити змагання у два кола. Крім того, було затверджено склад учасників на сезон 2014-2015 років:

«Буковина» Чернівці

«Геліос» Харків

«Гірник» Кривий Ріг

«Гірник-Спорт» Комсомольськ

«Десна» Чернігів

«Динамо-2» Київ

«Зірка» Кіровоград

«Миколаїв» Миколаїв

«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка

«Нива» Тернопіль

«Олександрія» Олександрія

«Полтава» Полтава

«Сталь» Алчевськ

«Сталь» Дніпродзержинськ

«Суми» Суми

«Тернопіль» Тернопіль

У зв’язку з відсутністю підтверджуючих документів щодо участі всіх команд другої ліги у наступному сезоні склад учасників, а відповідно і формат змагань остаточно затверджено не було. Натомість було прийнято рішення щодо двох варіантів проведення змагань в залежності від кількості учасників: у разі 10-ти команд – одна група у 4 (чотири) кола, та 3 (три) кола змагань у разі підтвердження участі 11-ма або більше командами. На цей час до Адміністрації ПФЛ не надходило підтвердження від команди «Карлівка» та залишається відкритим питання щодо участі команди «Зірка-2» Кіровоград.

Команди «Шахтар» Свердловськ та «Авангард» Краматорськ, що знаходяться в зоні АТО, також не можуть надати підтвердження своєї участі у змаганнях з об’єктивних причин. Центральною радою ПФЛ прийнято рішення призупинити участь команд вказаних клубів у змаганнях до врегулювання ситуації в регіоні без виключення зі складу ПФЛ та поданням вказаного рішення на розгляд та затвердження Виконавчим Комітетом ФФУ.

У наступних питаннях порядку денного було прийнято рішення не проводити аудит діяльності ПФЛ за період з 5 березня 2010 року по 27 червня 2014 року та затверджено склад робочої групи з розроблення нової редакції Статуту ПФЛ.

Окремим питанням було розглянуто кандидатуру на посаду виконавчого директора ПФЛ – Голубєва Олега Віталійовича, який працював у лізі, починаючи з 1999 року та останні роки обіймав посаду начальника спортивного відділу. Члени Центральної ради підтримали цю кандидатуру одностайно.


http://pfl.ua/football_news.php?readmore=8419
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини