Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:34:53

Податківці – срібні призери

27.06.2014   07:33Агенцiя

Як звісно, 12 червня в Бразилії стартував Кубок світу з футболу. За крок від участі в ньому зупинилася збірна України. Але життя триває і Чернігів залишається містом, де футбол шанують - і гравці, і вболівальники.

Тож 21 червня завдяки підтримці міської громади був організований футбольний турнір “LESCOVICA CUP – 2014”.

У ньому взяли участь п’ять аматорських футбольних колективів міста, а саме місцеві команди: два склади «Урагану» - дорослий (минулорічний півфіналіст чернігівської міської першої ліги) та молодіжний, «Лісковиця», «Політех», а також вперше - команда ДПІ у місті Чернігові на чолі з капітаном Віталієм Петрищевим.

Судив матчі провідний фахівець чернігівської федерації футболу Олексій Скрипка.

Змагання пройшли за коловою системою, що визначило напругу та непередбачуваність боротьби.

Однак податківці були, як кажуть, на висоті. Захист команди не пропустив жодного м‘яча, а форвард Олександр Крупко, забивши чотири голи, допоміг команді здобути звання віце-чемпіонів та срібні нагороди.

Але найголовніше, що футбол – це командна гра, яка об’єднує і згуртовує, допомагає підтримувати чудову спортивну форму і вести здоровий спосіб життя.


Ігор Закружний, голова спортивної комісії Чернігівської обласної Ради Всеукраїнської профспілки працівників органів Міністерства доходів і зборів України
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини