Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:01:36

"Десна" - "Буковина": Післяматчева прес – конференція

28.04.2014   07:21Агенцiя

"Десна" - "Буковина": післяматчева прес – конференція Наставники чернігівської «Десни» та чернівецької «Буковини» прокоментували гру своїх підопічних.

Олександр РЯБОКОНЬ (ФК «Десна») : «Ми вийшли на гру з хорошим настроєм. З перших хвилин гравці нашої команди створювали небезпечні моменти, однак у підсумку нічого не забили. Я маю на увазі з того, що створювали. Другий тайм, як на мене, ми провели гірше, однак забили тричі. Де логіка ? Не знаю.

Щодо гри Олександра Деребчинського (колишній нападник чернівецької «Буковини» - авт.), який дебютував у основному складі, можу оцінити тільки позитивно: вийшов, створив, віддав результативний пас. Як я ще можу оцінити таку гру ?».

Юрій ГІЙ (ФСК «Буковина») : «Сьогоднішня гра стала для нас неприємним сюрпризом у плані того, який темп демонстрували деякі виконавці. Мені хочеться вірити, що це відсутність досвід, а не щось інше. Так, як ми грали у захисті у другому таймі – це неприпустимо. Незважаючи на те, що у нас через травми та ушкодження не змогли зіграти основні гравці оборони (Володимир Найко і Роман Подоляк – авт.). У будь – якому випадку, претензії висловлюю лише до себе – виходити з таким настроєм на гру не можна.

Важко щось казати після такої гри... Хочу привітати «Десну» з перемогою і побажати команді виконати ті завдання, які перед нею поставили. Щодо «Буковини», то у нас зараз одне завдання – не зникнути з футбольної мапи України. Важко мотивувати футболістів, коли до завершення першості залишається обмаль часу, а позитивних зрушень немає. Зараз планується створити робочу групу, у якій входитимуть представники клубу, обласної та міської влади, а також потенційного інвестора.

Сподіваюся, що у Чернівці матимуть футбольну структуру для того, щоби вирішити проблеми».


Офіційний сайт ФК "Буковина"

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини