Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:48:28

Зірки спорту на Ріпкинщині

03.03.2014   16:29Агенцiя

В спортивному залі школярі представили почесним гостям показові виступи.

З метою залучення дітей, молоді до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя в рамках проведення Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS» в селище Ріпки, що на чернігівщині завітали зірки світового спорту:
Коробка Ольга Василівна – важкоатлетка, чемпіонка Європи, призер чемпіонатів світу, срібний призер Олімпійських ігор.
Давидова Наталія Анатоліївна - важкоатлетка, призерка чемпіонатів Європи та світу, бронзова призерка Олімпійських ігор в Пекіні.
Лемеш Ніна Петрівна – призер чемпіонатів Європи та світу, переможниця етапів кубка світу, учасниця 3-х Олімпійських ігор з біатлону, відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку Національного Олімпійського Комітету України.
Хвостенко Оксана Юріївна - українська біатлоністка, п'ятиразова призерка чемпіонатів світу, переможниця та призер етапів кубка світу.

На заході були також присутні заступник голови районної державної адміністрації Андрій Булда, Ріпкинський селищний голова Сергій Гарус та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Петро Транківський.

Відомі спортсмени відвідали Ріпкинську ЗОШ І-ІІІ ст. №2, разом із кращими спортсменами школи провели фіззарядку, вручили школі спортивний інвентар і літературу, нагородили кращих спортсменів школи сувенірною атрибутикою від Національного Олімпійського Комітету України.

Учні школи презентували відео – фрагменти про зірок спорту, фото – презентацію Олімпійська надія школи.

В спортивному залі школярі представили почесним гостям показові виступи з футболу, волейболу, баскетболу, важкої атлетики і.т.д.
Фіналом спортивного свята стала можливість для всіх бажаючих поспілкуватися, сфотографуватися й отримати автографи від олімпійців.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини