Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:11:34

Чернігів радісно прийняв “Олімпійське лелеченя”

24.12.2011   13:12Агенцiя

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України управлінням освіти Чернігівської міської ради, Чернігівським міським центром “Спорт для всіх” 21 грудня до столиці Чернігівщини завітав Всеукраїнський спортивно-масовий захід для дітей 5-6 класів “Олімпійське лелеченя”.

На базі ЗОШ № 19, яка входить в мережу шкіл олімпійської освіти, в святково прикрашеному спортивному залі зібралися вісім найспортивніших шкіл міста Чернігова і розпочалося спортивне свято.

Головний суддя змагань – головний спеціаліст міського центру “Спорт для всіх” Березюк А.І. вишикував команди шкіл – “Олімпіоніки” ЗОШ № 1, “Олімпік” – ЗОШ № 18, “Олімпія” ЗОШ № 35, “Апельсин” ЗОШ № 3, “Динаміт” ЗОШ № 19, “Веселка” ЗОШ №11, “Олімпійці” ЗОШ № 34 та “Вікторія” ЗОШ № 29.

Учасників, організаторів та вболівальників прийшли привітати начальник відділу фізичної культури і спорту міської ради Стецько О.М., заступник голови міського осередку Пиріжок Д.О., директор ЗОШ № 19 Шелупець Л.Г. та заслужений майстер спорту України з біатлону Лемеш Н.П.

Вихованці секцій художньої гімнастики та спортивного танцю “Аеліта”привітали присутніх показовими виступами.

Змагальна програма складалася з презентації, комбінованої естафети, гри, виконання вправ капітанів та вікторини. В презентації трійку найкращих розділяли десяті бали – команда “Веселка” захопила лідерство, команда “Динаміт ” програвала лідеру чотири десятих, на третю сходинку піднялася команда “Апельсин”, програючи другому місцю сім сотих бала. В комбінованій естафеті всі команди допускали помилки при проходженні дистанції, за що судді на дистанції штрафували команди. В результаті кращими стали учасники команди “Динаміт”, друге місце виборолили учасники команди “Вікторія”, а третіми стали учасники команди “Веселка”. В рухливій грі найшвидшими була команда “Олімпіоніки” ЗОШ № 1, другими стала команда “Апельсин” ЗОШ № 3, а третіми – команда “Олімпія” ЗОШ № 35.

Перед останнім конкурсом впевнене лідерство в боротьбі за перемогу захопила команда ЗОШ №19 “Динаміт”, а долю другого та третього місць в загальному заліку змагань вирішувала вікторина. Найрозумнішими були учасники команди “Олімпіоніки”, які в результаті змагань вибороли друге загальнокомандне місце, а третіми стали учасники команди “Вікторія” ЗОШ № 29.

Всі учасники змагань були нагороджені грамотами, вимпелами від обласного осередку НОК України. Переможці отримали кубок від міського центру “Спорт для всіх” та в рамках Всеукраїнської акції НОК України “Олімпійський куточок” всі учасники були нагороджені спортивним інвентарем: футбольними, волейбольними, баскетбольними м’ячами, наборами для гри в бадмінтон та пінг–понг.

http://noc-cn.org/news/chernigiv_radisno_prijnjav_olimpijske_lelechenja/2011-12-22-370

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.