Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:01:16

У Чернігові відбувся обласний тур Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури та спорту

29.01.2014   10:01Агенцiя

30 учасників - представники 25 районів та 3 міст Чернігівщини взяли участь у третьому обласному турі Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури і спорту, що пройшов на базі Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка.

Невипадково саме цей заклад приймав кращу учнівську молодь, переможців районних та міських турів олімпіади, бо ЧНПУ – головна кузня спортсменів та їх тренерів в області.

На урочистому відкритті учасників привітали: ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, головою Чернігівського відділення олімпійської Академії України Носко Микола, заступник начальника управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Степовик Петро, Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш.

Олімпіада з фізичної культури і спорту - це спортивне багатоборство у різнопланових видах спорту: легка атлетика, гімнастика, туризм, баскетбол, футбол та волейбол. Учасники також показали свої теоретичні знання.
І хоча переможці остаточно ще не визначені (процедура визначення проходить через 10 днів після проведення Олімпіади), але переможці в окремих видах програми уже відомі.

Обласний осередок НОК України нагородив дипломами та спортивним інвентарем кращих по видах спорту, а ЗМС України з біатлону Ніна Лемеш виразила сподівання, що серед цих дітей є майбутні олімпійці.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини