Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:37:43

НОК України знову нагородив Віктора Кошмала... та вперше Манойлик Марину. ФОТО

27.01.2014   11:14Агенцiя

Національний олімпійський комітет України вручив цінні призи та пам’ятні дипломи переможцям Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та лауреатам конкурсу на кращу спортивну фотографію (за підсумками 2013 року).

Вже тринадцятий рік поспіль Комісія НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» визначає найкращих спортивних журналістів і ЗМІ. На розгляд комісії надходять роботи з усіх куточків України, а кількість учасників постійно зростає.

Так, у цьому році НОК отримав рекордну кількість робіт з 24 регіонів країни (у минулому 19). Сьомий рік українські професійні фотографи, аматори та діти можуть представляти свої роботи у конкурсі на найкращу фотографію. Якщо у минулому році заявки на участь у конкурсі надійшли з 13 регіонів, то в цьому – з 22-х. Детально вивчивши всі заявки, комісія назвала імена переможців.

На офіційному сайті НОК можна ознайомитися з роботами переможців конкурсу спортивної фотографії.

Сьогодні в Олімпійському домі подарунки лауреатам вручав президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка та голова Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков.

«Інформаційна підтримка, висвітлення олімпійського руху та спорту має велике значення у рішенні нашого з вами першочергового завдання – популяризації здорового способу життя та вихованні здорової молоді, - зазначив головний олімпієць країни. – Мені дуже приємно, що співпрацю Національного олімпійського комітету з представниками засобів масової інформації сміливо можна вважати ефективною та плідною, адже в спортивних журналістах ми бачимо надійних спільників, однодумців та партнерів».

Олег Волков відзначив, що минулий рік був багатий на визначні спортивні перемоги та історичні здобутки українських спортсменів, відтак можливостей проявити себе, а з цим і роботи у представників пера та мікрофону вистачало. «Кожен конкурс має свою певну історію й особливості. В цьому конкурсі я б відзначив появу нових якісних телевізійних і радіо програм, а також суспільно-політичних газет, які приділяють значну увагу спорту. Це, звичайно, дуже радує. Однак, як і в попередні роки так і не з'являються спортивні журнали», - додав голова Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху».

Сергій Бубка закликав спортивних журналістів до подальшої плідної співпраці в 2014-ому олімпійському році, адже вже незабаром стартують ХХІІ зимові Олімпійські ігри в Сочі, а влітку в китайському місті Нанкін проходитимуть ІІ літня Юнацька Олімпіада.

ФОТО ВІКТОРА КОШМАЛА
http://noc-ukr.org/news/8364/
 

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.