Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:12:41

"Осінній бал. Олімпійський" пройшов у Чернігові

20.11.2013   13:32Агенцiя

У Чернігові в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання, до якого входить 21 клуб міста, пройшов один із масштабних розважальних масових заходів навчального року - «Осінній бал. Олімпійський».

У ньому взяли участь найактивніші та найініціативніші вихованці клубів за місцем проживання. На думку організаторів, захід є одним із елементів системи мотивації дітей до відвідання клубів за місцем проживання, формування в них активної життєвої позиції та сприяння змістовному проведенню дозвілля.

 Щороку на захід запрошуються вихованці клубів, які яскраво проявили себе протягом минулого навчального року, були кращими помічниками для педагогів-організаторів, брали участь в усіх розважальних та фізкультурно-оздоровчих заходах клубів.
 Темою цьогорічного балу обрані Олімпійські ігри та все, що з ними пов`язано. Діти та інші учасники балу повинні були прийти в олімпійському костюмі або з олімпійською символікою.

 Цього разу захід відбувся за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України. Бал відвідали почесні гості:
 - Ніна Лемеш (призер чемпіонатів Європи та світу, переможниця етапів Кубка світу, учасниця трьох Олімпійських ігор з біатлону, Відповідальний секретар обласного осередку НОК України);
 - Давидова Наталія (заслужений майстер спорту України з тяжкої атлетики, бронзовий призер Олімпійських ігор в Пекіні, призер чемпіонатів Європи та світу);
 - Марія Буйок (майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Європи з дзюдо, учасниця багатьох міжнародних турнірів).

 Спортсмени визначили переможців конкурсу малюнків на тему "Зимові Олімпійські ігри в Сочі 2014", що пройшов в усіх клубах у жовтні. Переможці отримали грамоти та заохочувальні подарунки. Також почесні гості балу поспілкувалися з дітьми, розказали їм про розвиток олімпійського руху на Чернігівщині, перевірили знання присутніх про Олімпійські ігри.

А після офіційної частини бал продовжився веселощами та розвагами. Діти взяли участь у цікавих конкурсах, поласували солодощами.


http://noc-cn.org/news/osinnij_bal_olimpijskij_projshov_u_chernigovi/2013-11-20-900
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини