Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:55:15

Голова облдержадміністрації зустрівся з чемпіонами та призерами ХXVІІ Всесвітньої літньої Універсіади

09.08.2013   07:11

З 6 по 17 липня в м. Казань (Російська Федерація) відбулася ХХVІІ Всесвітня літня Універсіада. У змаганнях взяли участь представники 162 країн. На Універсіаді було розіграно 350 комплектів нагород з 27-ми видів спорту.

У загальнокомандному заліку збірна України посіла 6 місце, виборовши 77 медалей, з яких: 12 – золотих, 29 – срібних, 36 – бронзових.

У складі української делегації в змаганнях Універсіади взяли участь 363 спортсмени, з них 7 представників від Чернігівської області.

Спортсменами області завойовано 4 медалі, з яких 2 золоті і 2 срібні.

Золоті медалі вибороли заслужений майстер спорту України Олена Костевич (кульова стрільба в особистому заліку) та майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Митрофанов (бокс у ваговій категорії до 75 кілограмів).

Срібні медалі завоювали Олена Костевич (кульова стрільба в командному заліку) та майстер спорту України міжнародного класу Луїза Гайнутдінова (боротьба самбо у ваговій категорії до 68 кілограмів).

8 серпня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко привітав уславлених спортсменів та їх тренерів із визначними досягненнями.

“Кожна ваша нагорода, отримана у напруженій безкомпромісній боротьбі, є свідченням високого професіоналізму і майстерності, волі до перемоги. Поза сумнівом, досягненню таких високих результатів передувала багаторічна кропітка і напружена праця як ваша особисто, так і ваших тренерів, й усіх, хто забезпечував участь українських спортсменів у змаганнях”, – наголосив керівник області.

Свідченням високої оцінки з боку керівництва держави видатних досягнень наших спортсменів стало відзначення державними нагородами чемпіонів і призерів Всесвітньої Універсіади та їх наставників.

“Президент України Віктор Федорович Янукович, акцентуючи увагу на необхідності виховання фізично і морально здорової нації, надає всебічного сприяння розвитку фізичної культури і спорту.

Зі свого боку, обласна державна адміністрація, реалізуючи в регіоні соціальні ініціативи Глави держави, і надалі буде всіляко підтримувати чернігівських спортсменів. Насамперед, це стосується забезпечення провідних спортсменів області необхідним спортивним інвентарем і обладнанням, поліпшення умов для тренувань, фінансування участі у спортивних змаганнях та навчально-тренувальних зборах”, – підкреслив голова облдержадміністрації.

Він запевнив, що місцеві органи влади докладатимуть максимум зусиль, щоб оперативно і якісно вирішувати проблемні питання, які практично щодня виникають у сфері спортивного розвитку в регіоні.

Також очільник області виконав приємну місію – вручив відзнаки обласної державної адміністрації та пам’ятні подарунки.

 

 

 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.