Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:44:13

Дмитро Митрофанов – чемпіон Всесвітньої Універсіади 2013

11.07.2013   09:37Агенцiя

У Казані пройшли фінальні поєдинки боксерського турніру XXVII літньої Всесвітньої Універсіади 2013.

За підсумками вирішальних двобоїв українські боксери поклали дві золоті нагороди до скарбнички нашої команди, в якій на той час вже була одна бронзова медаль завойована Денисом Берінчиком (вагова категорія до 64 кг.). У ваговій категорії до 75 кг. видовищну перемогу здобув Дмитро Митрофанов, а чемпіоном у вазі до 81 кг. став Олександр Гвоздик.

Фінальний бій лідера збірної України у вазі до 75 кг. Дмитра Митрофанова пройшов під диктовку нашого боксера. Виключенням став лише стартовий раунд, який залишився за узбеком Азізбеком Абдугофуровим. Та й цей раунд, як виявилося пізніше, Дмитро просто провів у «розвідці», немов навмисне віддавши перевагу опоненту, аби віднайти слабкі сторони свого суперника, щоб у наступних двох трихвилинках «увімкнути підвищену швидкість» та просто таки декласувати свого супротивника. Цей задум і розпочав втілювати у життя Дмитро зі стартових секунд другого раунду. В порівнянні зі стартовою трихвилинкою, у нашого боксера почали проходити силові бокові удари. Правою, лівою, потужні удари по корпусу з переводом на голову, різноманітність технічних дій, - таки зуміли розбити захисні редути узбека. Скоротивши дистанцію і вийшовши на улюблений для себе ближній бій, Дмитро надалі повністю заволодів ініцативою та змусив все частіше помилятися Азізбека. Єдине, що зміг протиставити нашому боксеру узбек, - так це постійні клінчі та не зовсім спортивні прийоми, які були зосереджені на триманні рук українця.

На останній раунд  Дмитро вийшов повним сил та завзяття, і зміг остаточно зламати свого опонета як психологічно так і фізично. На боці Дмитра стала і його несамовита фізична готовність. В останньому раунді Митрофанов помітно був активнішим за свого опонента. У середині останньої трихвилинки сили й зовсім залишили узбека. Це особливо стало помітним, коли після кожного з промахів Абдугофуров падав на настил рингу вже зовсім обезсиленим. А Дмитро... а що Дмитро? Він просто взяв і довів бій до логічного, переможного і такого видовищного завершення. В підсумку: потужний технічний арсенал в поєднанні з відмінними візичними кондиціями дали змогу здобути перемогу з впевненим рахунком 3:0. Таким чином Дмитро Митрофанов здобув омріяне золото боксерського турніру Всесвітньої Універсіади та аплодисменти усієї спортивної громадськості.

Якщо пригадати попередні перемоги Дениса, то загалом на змаганнях українець провів 4 поєдинки включаючи фінальний:
1/8 стадія змагань:
ДМИТРО МИТРОФАНОВ (Україна) 3:0 (30:25; 30:25; 30:25) Садело Млунгісі Дладла (ПАР)
1/4 стадія змагань:
ДМИТРО МИТРОФАНОВ (Україна) 2:1 (28:29; 29:28; 29:28) Артем Чеботарьов (Росія)
Півфінал:
ДМИТРО МИТРОФАНОВ (Україна) 3:0 (30:27; 30:27; 30:27) Шинебаяр Нармандах (Монголія)
ФІНАЛ:
ДМИТРО МИТРОФАНОВ (Україна) 3:0 (29:28; 29:28; 29:28) Азізбек Абдугофуров (Узбекистан)

http://www.fbu.net.ua

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.