Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:54:01

У Чернігові пройшли юнацькі змагання з легкої атлетики

31.05.2013   13:36Агенцiя

Протягом квітня - травня 2013 року в місті відбулись традиційні юнацькі змагання "Гран-прі" з легкої атлетики під девізом "Хто ти, майбутній Олімпієць?" серед юнаків і дівчат 1998- 2000 р. н. та молодше, присвячені Дню захисту дітей.

У змаганнях взяли участь усі відділення легкої атлетики дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Всього у фінальних змаганнях взяло участь 270 юнаків і дівчат. Юні легкоатлети змагались на дистанціях з бігу на 60, 300, 600 метрів та стрибках у довжину.

Переможцями змагань стали: Владислав Бугера, Костянтин Мироненко, Данило Проха, Михайло Білан, Ярослав Красильник, Ірина Півень, Катерина Максименко, Вікторія Міщенко, Анна Єфименко.

Переможці та призери фінальних змагань "Гран-прі" були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Організаторами цих змагань виступили: відділ по фізичній культурі та спорту міської ради, міська федерація легкої атлетики.

Спортивну базу - стадіон "Юність" для проведення змагань надала спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з футболу "Юність". 
 

За інформацією відділу по фізичній культурі та спорту міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини