Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:18:25

1-й Міжнародний турнір з боксу пам’яті Руслана Саїда

24.05.2013   10:04Агенцiя

У Чернігові проходить 1-й Міжнародний турнір з боксу пам’яті заслуженого тренера України Руслана Саїда. Він посідав 18 місце у світі серед тренерів по версії АІВА, а його найвідоміший вихованець Дмитро Митрофанов нині 11–й в світовому рейтингу середньоваговиків. На триденний турнір з’їхалися спортсмени з чотирьох країн і ті, хто особисто знав Руслана Саїда.

Про тандем Дмитро Митрофанов – Руслан Саїд чули навіть ті, хто від спорту абсолютно далекий. Дмитро став чернігівським проривом до Всесвітньої серії боксу – чим абсолютно завдячує своєму головному тренеру. Досягнення Дмитра та Руслана у ринзі – саме так, разом – вражали. Тому і так боляче вразила всіх 27 травня минулого року звістка про те, що Руслан Саїд передчасно пішов з життя.
Рік потому. У пам’ять заслуженому тренеру України Руслану Саїду започатковано міжнародний турнір з боксу.

Україна, Росія, Білорусь, Молдова, вік – 17-18 років. Кожен з них приїхав за перемогою. Киянин Владислав переконаний у своїй, хоча з суперниками ще не знайомий. Каже, якби познайомився – то передчасно налякав би.

Подивитися попередні бої до Літнього театру у Чернігові зібралися глядачі різного віку, різних вагових категорій і різної статі. Оксана прийшла повболівати за боксерів, з якими раніше … разом тренувалася. Особисто тренера, якому присвятили турнір, Оксана не знала, але дуже багато про нього чула.

Почесні гості турніру – дружина Руслана Саїда Анжела і четверо його синів. За батька він був не лише своїм дітям, а й вихованцям Чернігівської школи-інтернату, де створив боксерський клуб “Надія”. Звідти свій шлях до великого рингу розпочинав і Дмитро Митрофанов. “Мій тренер”, каже Дмитро. А звучить так, ніби він каже “мій батько”. Має він дворазове українське золото, бронзу чемпіонату Європи, цілу низку міжнародних перемог і 11 місце у світовому рейтингу АІВА в середній вазі. Втім, перемагати не лише суперників, а і себе самого вчив боксера його тренер. Покинути бокс? – такого Дмитро не припускав навіть у найскладніші хвилини. Зараз Дмитро Митрофанов виступає у складі “Українських отаманів”, які представляли нашу країну у фіналі Всесвітньої серії боксу цієї весни.

http://chodtrk.com.ua/?p=9641

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.