Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:16:30

Чернігівський промислово-економічний колледж підбив підсумки спортивного року

29.04.2013   12:49Агенцiя

Чернігівський промислово-економічний колледж Київського національного університету технологій та дизайну підводить підсумки фізкультурно – спортивної роботи за навчальний рік.

Студенти коледжу приймали активну участь в усіх фізкультурно-масових заходах, що проходили серед вищих навчальних закладів ? рівня акредитації.

За підсумками – навчальний заклад посідає друге загально - командне місце і це високий результат. Для того, щоб ще більше залучати студентів до занять фізичною культурою кафедра спорту закладу за підтримки обласного осередку НОК України організувала зустріч із відомою біатлоністкою, чемпіонкою Європи, учасницею трьох Олімпійських ігор Ніною Лемеш.

Уславлена спортсменка поспілкувалася з майбутніми економістами, бухгалтерами, машинобудівниками, розповіла про свої спортивні досягнення, відповіла на масу запитань.

Відома спортсменка подарували коледжу літературу на олімпійську тематику та спортивний інвентар, відзначила провідних спортсменів коледжу – сувенірами від НОК України.

По-домашньому теплою та пізнавальною вийшла зустріч, після закінчення якої ще довго студенти брали автографи, фотографувалися із почесною гостею.


http://noc-cn.org/news/chpek_pidbiv_pidsumki_sportivnogo_roku/2013-04-29-813

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини