Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:06:52

Тривають обласні сільські спортивні ігри Чернігівщини

16.04.2013   10:20Агенцiя

Тривають ХХ обласні сільські спортивні ігри Чернігівщини, присвячені XXII зимовим Олімпійським іграм в м.Сочі (Росія) та 70-й річниці визволення Чернігівщини від німецько-фашистських загарбників.

14 квітня на спортивній базі Куликівського агротехнічного ліцею, що на Чернігівщині, обласна організація фізкультурно-спортивного товариства “Колос” агропромислового комплексу спільно з Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації провели змагання з НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ та ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ у залік XX-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2013.

Особисті результати змагань з НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ
серед ЖІНОК:
I-е місце – Тарабутіна Анна з Чернігівського району;
II-е місце – Гарасименко Наталія з Рипкінського району;
III-е місце – Кудлай Олена з Городнянського району.

серед ЧОЛОВІКІВ:
I-е місце – Заровний Петро з Городнянського району;
II-е місце – Попов Роман з Чернігівського району;
III-е місце – Трутень Тарас з Куликівського району.

КОМАНДНІ РЕЗУЛЬТАТИ:
I-е місце – Чернігівській район у складі: майстра спорту СРСР Попова Романа та КМС Тарабутіна Анна;
II-е місце – Городнянській район у складі:КМС Заровного Петра та Олени Кудлай;
III-е місце – Ріпкінський район у складі: Сергія Лисенка та Наталії Гарасименко.

КОМАНДНІ результати змагань з ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ.
I-е місце – Прилуцький район у складі: Оніщенка Олександра, Соколова Віталія, Бойко Юрія, Оніщенко Володимира, Гузенка Олександра, Джалієва Адара;
II-е місце – Ічнянський район у складі:Пугача Юрія, Кириченка Миколи, Волобуя Дмитра, Зеленського Сергія, Кравченка Володимира, Драгана Андрія;
III-е місце – Борзнянський район у складі: Стороженка Віктора, Радченка Ігоря, Удовика Ігоря, Артеменка Олександра, Красноголового Олександра, Сатиченка Андрія.
Загалом у змаганнях прийняло участь 90 чоловік.

Переможці і призери змагань були нагороджені грамотами та медалями.

Після проведених п’ятьох видів спорту (лижні перегони, гирьовий спорт, волейбол, теніс настільний, перетягування канату) програми XX-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2013 лідери Ігор залишились без змін – Городнянська районна організація товариства “Колос” – 121 очко, Козелецька районна організація товариства “Колос” – 110 очок.

Наступні змагання програми XX-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2013 відбудуться 17 травня (неділя) 2013 року з ФУТБОЛУ – зональні змагання в смт.Куликівка, смт.Ріпки, м.Ічня та м.Щорс. У кожній зоні по п’ять команд. До фінальної частини з кожної зони вийдуть по одній команді, які займуть перші місця. Це буде останній вид спорту програми XX-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2013, який виявить остаточно переможця Ігор.


http://noc-cn.org/news/trivajut_oblasni_silski_sportivni_igri_chernigivshhini/2013-04-15-804

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини