Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:23:14

Друга ліга. “Славутич” – “Десна” 1:0. Лідера чемпіонату бито в Черкасах

15.04.2013   08:31Агенцiя

“Славутич” Черкаси – “Десна” Чернігів 1:0 (0:0) Дата матчу – 13.04.2013 р. 2 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 3800 глядачів. +12. Поле – 3. Початок о 16.00. Арбітри: В.Новохатній (м.Київ), О.Гевеля (м.Кривий Ріг), Т.Семанюк (м.Івано-Франківськ). Інспектор матчу: В.Бурмич (м.Хмельницький).

“Славутич”: В.Юрчук, М.Лисоконь, А.Монахов, Є.Тарасенко, О.Лобов, О.Тарасенко, С.Панасенко (Д.Кошелюк, 87), С.Таран, Я.Захаревич (С.Чеботарьов, 90+2), Є.Ушаков (М.Сергійчук, 65), Р.Дацюк (С.Белмохтар, 89).

Запасні: Т.Чоларія, Д.Момотенко, І.Шишкін.

Тренер: С.Пучков.

“Десна”: А.Федоренко, В.Жук, В.Мельник, Я.Каваців (І.Білий, 83), Є.Картушов, О.Стеценко, П.Кондратюк (А.Малюк, 74), Є.Чепурненко, Р.Мачуленко (Ю.Плешаков, 74), В.Бовтрук (Р.Луценко, 83), Д.Бровкін (Ю.Фурта, 46).

Запасні: А.Бєлошапка, О.Поліщук.

Тренер: О.Рябоконь.

Гол: В.Жук (автогол 60).

Попередження: О.Лобов (5), Р.Дацюк (52), С.Панасенко (55) – Д.Бровкін (26), Є.Картушов (56), О.Стеценко (70).

Перед початком центрального матчу другого туру панувала наелектризована атмосфера. Над обома командами тяжів вантаж відповідальності за результат у звітному поєдинку. Підопічні Сергія Пучкова не мали права провалити прем’єру перед власними вболівальниками. У подібних ситуаціях долю гри вирішує єдина помилка суперника – власне так і сталося в Черкасах у матчі-відкритті весняної частини Чемпіонату України.

“Славутич” на радість місцевої торсиди зі стартовим свистком розпочав штурм воріт свого опонента по “річковому” дербі. Простріл Євгена Ушакова пририває голкіпер чернігівців Андрій Федоренко, а після розіграшу стандарту на підбиранні першим був Михайло Лисоконь – шкіряна куля просвистіла над поперечкою деснянців. Гості не забарилися з відповіддю: у протилежних воріт Євгеній Чепурненко ударом зі штрафного пробиває трохи вище цілі.

Блискавичною вийшла атака господарів – Олег Тарасенко головою зряче скинув м’яча в центр карного майданчика, проте Роману Дацюку не вдалося приборкати шкіряну сферу.

В середині тайму команди взяли своєрідну паузу під час якої точилася гостра позиційна боротьба за центр поля. На 29-ій хвилині під час розіграшу кутового захисники господарів відпустили Вадима Мельника – на щастя нападник “Десни” не влучив з гострого кута.

Глядацький загал час від часу розважала своїми екстравагантними виходами на поле “штатна” одиниця Центрального стадіону – собака “Муха”.

Господарі спалахнули перед перервою, влаштувавши біля воріт приїжджої команди кілька “пожеж”.

Друга 45-тихвилинка розпочалась з удару Сергія Тарана з кута карного майданчику деснянців. Згодом Євген Ушаков скинув м’яч під удар Сергію Панасенку і півзахисник черкащан ударом сходу перевірив відмінну реакцію голкіпера гостей.

Гол прийшов не очікувано на 60-ій хвилині матчу: навіс – Євген Ушаков поборовся за м’яч, а захисник гостей Вадим Жук на протиході спіймав свого голкіпера – 1:0!

Після пропущеного голу захист чернігівців занервував. Пам’ятаючи про свою осічку в попередній грі у Овідіополі черкащани не стали грати на утримання переможного результату, діючи за правилом: кращий захист – атака. Логічним був вихід на заміну швидкісного нападника славутчан Михайла Сергійчука. Незважаючи на серію замін від наставника “Десни” Олександра Рябоконя, гостям фактично так і не вдалося перевести гру на половину поля черкащан і тим самим зберегти “нуль” в графі поразок у турнірній таблиці.

За потужної підтримки вболівальників славутчани планомірно продовжували тиснути на ворота суперника. Двоходівку Дацюк-Захаревич Панасенко завершив ударом з-за меж, не менш ефектним був і постріл Михайла Сергійчука. На 73-ій хвилині під час подачі від кутового прапорця арбітр не наважився назначити пенальті за фоли на Романові Дацюку та Антонові Монахову.

А вже на четвертій доданій хвилині ледь не пройшла атака-“цукерочка” від господарів: простріл Сергія Чеботарьова від лицьової ліні Михайло Сергійчук завершив ударом п’ятою – шкіряну куля влучила у стійку воріт гостей.

http://www.footboom.com/ukrainian/2a/14-04-2013-Druha-liha-Slavutych-Desna-1-0-Lidera-chempionatu-byto-v-Cherkasakh.html


Олександр Рябоконь: "У "Десни" невдало зіграв один з центральних захисників"

– Не хотілося починати другу половину чемпіонату з поразки, але, на жаль, так вийшло. Черкаські футболісти нас збадьорили. У наступних матчах будемо більш пильнішими. Щодо безпосередньо гри, то господарі поля 70-80% єдиноборств виграли. Багато часу м’яч знаходився у повітрі, нам не вдавалося покласти його на траву, щоб запропонувати супернику щось комбінаційне. У «Славутича» добре зіграла передня лінія. Нападники намагалися з-за будь-якої нагоди відібрати у нас м’яч. У «Десни» невдало зіграв один з центральних захисників, що для нього не властиво. Загалом вітаю усіх вболівальників «Славутича» з перемогою.

http://www.footboom.com/ukrainian/2a/14-04-2013-Oleksandr-Riabokon-U-Desny-nevdalo-zihrav-odyn-z-tsentralnykh-zakhysnykiv.html

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини