Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:29:53

18-й міжнародний турнір з міні-футболу серед ветеранів пам’яті Вадима Павловича Третьякова

06.04.2013   12:51Агенцiя

З 29 по 31 березня, в Чернігові пройшов 18-й, традиційний міжнародний турнір з міні-футболу серед ветеранів, пам’яті Вадима Павловича Третьякова.

В змаганні взяли участь 6 команд з міст Гомеля, Вітебська, Смоленська, Митіщ, Чернігова та Донецької області. Турнір викликав великий інтерес серед вболівальників, було багато гострих моментів та цікавих ситуацій, в склад команд входили спортсмени віком від 35 до 46 років.

Окремі відзнаки найкращого гравця в кожній команді вручив депутат міської ради Андрій Кужельний.

На радість любителям футболу, перемогу в турнірі виборола команда ветеранів "Десна - Чернігів", друге місце у футбольного клубу "Митіщі", а третє у команди "Улыбка" Смоленськ.

Традиційно, організаторами змагань виступили міський та обласний відділи спорту, команда ветеранів "Десна - Чернігів" та Анатолій Бегаян, обласна федерація футболу та Іван Леонов, депутат міської ради Андрій Кужельний, допомагали в організації також друзі Вадима Павловича – Микола Бутко, Володимир Курбаков, Геннадій Риженко, Володимир Пригода, профком заводу "ЧеЗаРа" та завод "Рапід".

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.