Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:17:27

Обласний осередок НОК України презентував програму діяльності на 2012 рік

24.11.2011   08:09Агенцiя

18-20 листопада у Києві проходив дводенний семінар Національного олімпійського комітету, в якому взяли участь керівники регіональних відділень та структурних підрозділів НОК України.

М.Г.Лазаренко

М.Г.Лазаренко

Основна мета семінару – підвищення ефективності та результативності роботи олімпійських осередків.

Відкриваючи форум президент НОК Сергій Бубка наголосив на важливості розвитку олімпійського руху в регіонах. Головний олімпієць країни підкреслив, що бачить великі резерви і можливості для покращення цієї роботи.

Відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України М.Г.Лазаренко разом зі стипендіатом НОК України Ніною Лемеш звітували про виконану роботу за 2011 рік. Обласним осередком були успішно організовані та проведені Всеукраїнські спортивно-масові заходи “Олімпійський День”, “Олімпійський урок та Олімпійський тиждень”, в яких прийняло участь близько ста тисяч жителів Чернігівщини. Успішно стартував новий проект “Олімпійське лелеченя”, 96 учнів 5-6 класів області позмагалися за право представляти нашу область на Всеукраїнському турі в ДОЦ “Артек”. ЧОО НОК України у співпраці з відділом з питань фізичної культури та спорту, з обласними організаціями ФСТ “Спартак”, “Динамо”, “Колос”, з обласними центрами “Інваспорт” та “Спорт для всіх” постійно протягом року брав участь в усіх спортивно-масових заходах області. Головою облдержадміністрації, головою обласного осередку НОК України Хоменком В.М. за спортивні досягнення та пропаганду олімпійського руху провідним спортсменам, тренерам, організаторам та активістам галузі було вручено грамоти, подяки, спортивний інвентар, стипендії та грошові винагороди. На протязі року було проведено зустрічі з видатними спортсменами, ветеранами спорту, конкурси та вікторини в загально-освітних школах та багато іншої роботи.

Після успішного захисту проведеної роботи Відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України М.Г.Лазаренко презентував план роботи обласного осередку на 2012 рік.

Під час семінару його учасники обмінялися думками та досвідом роботи на місцях.

http://noc-cn.org/news/oblasnij_oseredok_nok_ukrajini_prezentuvav_programu_dijalnosti_na_2012_rik/2011-11-23-350

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини