Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:08:28

Чернігівські спортсмени здобули медалі відкритого Чемпіонату України з кульової стрільби в приміщенні

20.02.2013   14:30Агенцiя

З 07 по 13 лютого у Львові проходив відкритий чемпіонат України з кульової стрільби у приміщенні.

Чернігівські стрілки підтвердили свій високий клас й повернулись додому з медалями: Костевич Олена в особистих видах програми у вправах ПП-2 (пневматичний пістолет) та МП-5 (малокаліберний пістолет) була неперевершеною й здобула дві золоті медалі, а в командному заліку – вправа ПП-2 разом з подругами по команді Авраменко Галиною та Мозговою Мартою здобули срібло, також срібло було і в командному заліку у вправі МП-5, але склад команди був іншим (Костевич Олена, Чередінова Світлана та Мозгова Марта).

Двічі першою в особистому заліку була також Авраменко Галина (вправа ГП-11 та ГП-11 А – стрільба по рухомій мішені). Приємно відзначити, що Авраменко Галина у вправі ГП-11 встановила новий рекорд України, набравши 395 очок, попередній рекорд належав Заболотній В. і був рівний 393 очки.

Також в особистому заліку у вправі ГП-11 відзначилась Самохіна Катерина, яка пропустивши вперед лише свою подругу Авраменко Галину посіла друге місце. У командній першості у вправі ГП-11 А команда Чернігівської області у складі: Авраменко Галина, Самохіна Катерина та Рожнятовська Дарина здобула перемогу, а у вправі ГП-11 в тому-ж складі посіли друге місце. Непогано на чемпіонаті виступив й Попружний Юрій, який двічі був п’ятим у вправах МП-6 та ПП-3.

Після чемпіонату Костевич Олена залишилась на навчально – тренувальному зборі по підготовці до чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці лютого початку березня. 
 

http://noc-cn.org/news/chernigivski_sportsmeni_zdobuli_medali_vidkritogo_chempionatu_ukrajini_z_kulovoji_strilbi_v_primishhenni/2013-02-20-768

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.