Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:45:04

"Коло друзів" перемагає на волейбольному турнірі у "Десні"

19.02.2013   12:01

До Дня захисника Вітчизни у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна Козелецького району, відбувся відкритий кубок з волейболу. Безпосередніми організаторами змаганням виступили командування 300-го навчального танкового полку.

"Коло друзів" перемагає на волейбольному турнірі у "Десні"

У турнірі взяли участь спортсмени з міст Бобровиця, Бровари та від "Деснянського"  військового містечка. Господарі змагань виставили команду з символічною назвою "Коло друзів", до складу якої увійшли кращі волейболісти танкового полку.

- У складі команд-суперників грали спортсмени-розрядники та кандидати в майстри спорту, тож відкритий кубок з волейболу пройшов на високому рівні, - повідомив начальник фізичної підготовки та спорту навчального центру "Десна" капітан Владислав Суспо.

У запеклих спортивних баталіях перемогу здобула команда "Коло друзів". Друге і третє місця вибороли команди міста Бровари та селища Десна відповідно.

Командир танкового полку полковник Едуард Москальов нагородив переможців та призерів кубком, медалями, дипломами та випічкою.

Рішенням суддівської колегії, кращим волейболістом турніру визнано начальника фізичної підготовки та спорту танкового полку старшого лейтенанта Романа Лисого.
Як повідомив капітан Владислав Суспо, ці змагання стали своєрідним відбірковим турніром. Кращі спортсмени відстоюватимуть честь 169-го навчального центру на чемпіонаті Сухопутних військ з волейболу. 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.