Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:52:09

На Маланки військові грали волейбол

15.01.2013   07:54

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині, з нагоди святкування Старого Нового року та преподобної Маланії відбувся відкритий волейбольний турнір серед військовослужбовців гарнізону.

У змаганнях взяли участь команди усіх частин навчального центру, а також збірна команда Десни.

– Цього року вирішили провести волейбольні змагання якраз напередодні відомого релігійного свята, – повідомив начальник фізичної підготовки та спорту 169-го навчального центру СВ ЗСУ капітан Владислав Суспо. – Це був своєрідний стимул для усіх спортсменів – на Щедрий вечір стати кращими волейболістами.

Відтак, у фінальних іграх, перше місце вже другий рік поспіль здобула збірна команда селища. Другими стали військовослужбовці 300-го навчального танкового полку, де командиром полковник Едуард Москальов.

Рішенням суддівської колегії та командування навчального центру кращими волейболістами турніру визнано строковика автомобільного батальйону молодшого сержанта Володимира Борисевича та старшого лейтенанта Романа Лисого з танкового полку.

Переможців та кращих спортсменів нагородили перехідним кубком, грамотами й тортами.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини