Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:52:07

Підсумки обласних чемпіонатів 2012. Чернігівська область

10.01.2013   11:57Агенцiя

Продовжуємо розповідати про підсумки обласних чемпіонатів 2012 року. Після матеріалів про Західні та Південні області пропонуємо Вашій увазі огляд чемпіонатів Центру України.

В чемпіонаті Чернігівської області з футболу прийняло участь 9 команд, з них 3 команди представляли обласний центр – Чернігів, а ще одна з міста-анклава Славутича, місто хоча адміністративно підпорядковане Київській, географічно знаходиться в Чернігівській області.

Чемпіонат проводився у два кола. Визначення хто стане чемпіоном області команди відклали на заключний тур, в якому «Авангард» Корюківка приймав ФК «Полісся» Добрянка. Господарі перемогли 3:0 та здобули перше місце в турнірній таблиці, їх суперники задовольнилися, вже в п’яте в своїй історії, другою сходинкою. Півфіналіст Кубку України серед аматорів «ЛТК» Чернігів фінішував третім.

Також «Авангард» виграв Суперкубок Чернігівської області 2012, який був розіграний навесні. Він як чинний володар Кубку області 2011 переміг діючого на той момент чемпіона «Єдність» Плиски з рахунком 4:3, вирваввши перемогу лише в додатковий час..

Кубок області з футболу 2012 року також був розіграний навесні. В його розіграші прийняли участь 16 команд. А в фінальному матчі, який відбувся 9 травня в Ніжині чернігівська команда «ЮСБ» перемогла «Єдність-2» Плиски 4:1.


http://www.ua-football.com/ukrainian/amateur/50ed5ca9.html

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини