Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:32:28

Різдвяний кубок – 2013

05.01.2013   16:07Агенцiя

Вже стали традиційними змагання “Шкіряний м’яч” та “Золота шайба”, які податківці Чернігівщини проводять за участю школярів. А на спортмайданчику мікрорайону Лесковиця міста Чернігова вже кілька років у рамках програми “Спортивна ліга” організовуються змагання з футболу, в яких беруть участь місцеві жителі різного віку.

Різдвяний кубок – 2013

Різдвяний кубок – 2013

Новий рік розпочався для юних спортсменів хокейним турніром “РІЗДВЯНИЙ КУБОК – 2013”. Він був організований Державною податковою службою у Чернігівській області за підтримки Чернігівського осередку Національного олімпійського комітету України у спорткомплексі загальноосвітньої школи № 20. Цього разу на спортмайданчику змагалися збірні команди 8-9 та 11 класів ЗОШ № 20 та команда ЗОШ№ 17.

Турнір пройшов за коловою системою – всі команди зіграли між собою.

Перша гра розпочалася блискавичною атакою збірної 8-9 класів до воріт збірної 11 класів, яку потужним кидком завершив захисник Денис Крюков. Після закинутої шайби школярі молодших класів відійшли до своїх воріт і вправно відбивали численні атаки старшокласників. Але наприкінці матчу збірній 11 класів вдалося закинути три шайби і здобути перемогу.

Поза конкуренцією виявилася команда ЗОШ №17. Вона завзято та ефективно, діючи в атакуючому стилі, здобула дві перемоги (з рахунком 5:0 у збірної 8-9 класів та 6:2 – у збірної 11 класів) та виграла золоті нагороди турніру.

Срібні медалі здобула команда 11 класів, а бронзові – 8-9 класів.

Кращими в амплуа визнані: бомбардир – Ілля Седень (збірна ЗОШ № 17), воротар – Вадим Атрощенко (збірна ЗОШ № 17), захисник – Денис Крюков (збірна 8-9 класів ЗОШ№ 20), нападаючий – Тимофій Килочицький (збірна 11 класів ЗОШ № 20).

На учасників “РІЗДВЯНОГО КУБКА-2013” чекають інші цікаві змагання. Найближчі з них відбудуться 7 січня – першість з бігу на ковзанах “Льодова блискавка 2013” – на хокейному майданчику ЗОШ № 20.


Ігор За кружний, голова спортивної комісії ради профспілки ДПС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини