Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 21 вересня, 04:11:47

В’ячеслав Чаус юним боксерам: Кожна перемога цінна. Та українці на п’єдесталах світу саме в цей буремний час – додатковий ковток сили

20.09.2024   15:56Агенцiя

4 «срібла» та 2 «бронзи» від боксерів Чернігівщини поповнили скарбничку національної збірної на чемпіонаті Азії з боксу. Змагання проходили протягом серпня-вересня в Аль-Айні, Об’єднані Арабські Емірати.

Сьогодні начальник ОВА В'ячеслав Чаус, його заступник Іван Ващенко та директор профільного департаменту ОДА Андрій Шемець та представник Федерації боксу України Вадим Казанів вітали юних спортсменів та їх наставників вдома.

    «Кожна перемога цінна. Та українці на п’єдесталах світу саме в цей буремний час - додатковий ковток сили для нації, додаткове свідчення незламності та сили для світу. Дякую, що попри юний вік, усвідомлюєте цю відповідальність! Щиро дякую тренерам, які за обмежених ресурсів та можливостей знаходять мотивацію для своїх вихованців», - акцентував В’ячеслав Чаус.

Для вихованки Ічнянської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Катерини Смолкіної це перший виїзд закордон та такі серйозні змагання. Та дебютувала спортсменка дуже вдало – має «срібло».

    «Боксувати довелося з представницею Індії, монголкою, казашкою. Останній поступилася за очками. З тренером зробили роботу над помилками: треба працювати над швидкістю і постановкою рук, вміти бачити суперницю, але не розкривати себе».

За особистий внесок у популяризацію фізичної культури і спорту, досягнення високих спортивних результатів на чемпіонаті Азії з боксу Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

ВАСИЛЬЧЕНКО Людмилі Сергіївні – вихованці Ічнянської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи;

КОЛОТУРСЬКІЙ Анні Андріївні – вихованці Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з олімпійських видів;

МОРОЗ Катерині Романівні – вихованці Бахмацької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи;

ОВОДОВУ Володимиру Володимировичу – вихованцю Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з олімпійських видів;

СМОЛКІНІЙ Катерині Василівні – вихованці Ічнянської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи;

ШАКИТКУ Богдану Андрійовичу – вихованцю Ніжинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.
 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

«Фінансова грамотність з нуля». Для чернігівців запустили безкоштовний онлайн-курс із фінансової грамотності

«Фінансова грамотність з нуля». Для чернігівців запустили безкоштовний онлайн-курс із фінансової грамотності 17:09

Чернігівців запрошують на безоплатний онлайн-курс із фінансової грамотності від освітньо-культурної мережі Гончаренко центр. Учасникам пояснять, як планувати сімейний бюджет, користуватися фінансовими інструментами, інвестувати кошти та збільшувати дохід.

 У Сновській громаді Корюківщини поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який систематично вчиняв домашнє насильство

У Сновській громаді Корюківщини поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який систематично вчиняв домашнє насильство 16:05

Житель одного з сіл району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Кривднику загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:52

Протягом минулої доби зареєстровано 1 надзвичайну ситуацію та 30 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 27 пожеж. Внаслідок цих подій 6 осіб постраждали.

Мінекономіки запускає серію тренінгів в рамках державної програми грантового навчання «Від заявки до гранту» 10:51

Міністерство економіки розпочало серію тренінгів «Основи грантового фінансування для переробних підприємств. Розробка, написання та захист бізнес-плану».

Чернігівські спортсмени вибороли золото і бронзу зі стрільби кульової на літньому чемпіонаті України 10:33

Завершилися змагання Відкритого літнього чемпіонату України з олімпійських вправ імені ЗТУ А.П.Кукси зі стрільби кульової, що проходили з 12 по 19 вересня 2024 року у місті Вінниця

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини