Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:48:19

Як дзеркальна дата 22.02.2022 змінить життя знаків зодіаку

20.02.2022   14:01Агенцiя

22.02.22 – дзеркальна дата, яку називають днем ​​шести двійок. З огляду на нумерологію цей день є унікальним та особливим.

goroskop

goroskop

Саму двійку вважають ангельським числом, яке символізує гармонію, чистоту та творчу енергію. А тому 22 лютого 2022 року – чудовий період, щоби взятися за нові починання, розібратися зі старими завалами чи змінити своє життя на краще.

Овни

Цей день – ідеальний час, щоб розібратися в собі. Багато рішень та висновків про життєві обставини стануть для вас очевидними. Щодо особистої сфери стосунків, то тут самотнім серцям зірки обіцяють перспективні знайомства. У вас є всі шанси зустріти своє кохання.

Тельці

Цього дня Тільцям варто більше часу приділити своїм близьким. Не відкладайте серйозні розмови на потім – використовуйте можливість улагодити спірні питання та зробити свої стосунки з близькими гармонійнішими.
У фінансових питаннях дзеркальна дата для Тельців – сприятливий час для вагомих покупок. Вони будуть вдалими та вигідними.

Близнюки

У цей день Близнюкам варто більше уваги приділити тим питанням, з якими вони довго не могли впоратися.
Наразі фортуна буде на вашому боці, тому ви легко подолаєте перешкоди на своєму шляху. Крім того, дзеркальна дата допоможе представникам знака визначитися з вектором подальшого руху. Ви швидко зможете поставити перед собою чітку мету. Не проґавте момент.

Раки

У цей період представників своїм візитом потішить натхнення. Дзеркальна дата – чудовий час для творчих починань та генерації перспективних ідей.
Головне при цьому – прислухатися до внутрішнього голосу та триматися подалі від песимістично налаштованих людей у ​​вашому оточенні.

Леви

У цей період Льви зможуть залагодити давні конфлікти з оточуючими. Зараз ви максимально будете близькі до того, щоб вашу думку заповнювали правильно. А тому не бійтеся зробити перший крок до такої розмови.
У любовних справах зірки обіцяють романтичні сюрпризи. Не виключено, що партнер здивує вас приємним подарунком.

Діви

Ця дата багато в чому стане вирішальною для Дів. Представники знаку зможуть визначитись із рішенням, яке довго обмірковували. А ось із фінансовими питаннями варто бути обережнішими. Є ризик потрапити до чужої авантюри.

Терези

Цей день для Терезів – сприятливий час, щоб позбавитися баласту в своєму житті: кинути шкідливі звички, прийняти рішення піти з роботи, яка вже давно не приносить задоволення. І щоб ця витівка вдалася, важливо зробити перший крок у вибраному напрямку вже у дзеркальну дату.

Скорпіони

У цей період багато Скорпіонів відчують приплив сил і у зв’язку з цим замисляться про кардинальні зміни в своєму житті. Але зірки не радять поспішати із рішеннями. Намагайтеся спрямувати енергію в інше русло. Наприклад – у творчість.

Стрільці

Дзеркальна дата обіцяє Стрільцям внутрішні зміни. Не варто дивуватися, якщо ті чи інші життєві обставини постануть перед вами в іншому світлі. І в тому, що здавалося непереборною перешкодою ви можете знайти унікальну можливість. Не проґавте момент!

Козероги

У цей період уперті Козерога, як не дивно, будуть максимально близькі до того, щоб не тільки почути, а й прийняти чужу точку зору. Використовуйте цей момент, щоб налагодити стосунки із близькими. Ви маєте всі шанси не тільки залагодити сварки, а й побудувати спільні плани на майбутнє.

Водолії

Дзеркальна дата для Водоліїв – чудовий час, щоб попрацювати над своїми колишніми помилками та промахами.
Зараз ви, як ніколи, чітко та яскраво побачите свої помилки та зможете їх виправити. Крім того, цей день обіцяє Водоліям перспективні знайомства. На вашому шляху з’явиться надійний союзник.

Риби

Енергетика дзеркальної дати надасть Рибам впевненості в собі. У зв’язку з чим представники знаку зможуть нарешті взятися за ті починання, які довго відкладали на потім.
Головне при цьому – не розпорошувати свої сили на допомогу тим людям, які можуть впоратися зі своїми труднощами без вас. Намагайтеся проявити стійкість у цьому плані.

джерело

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини