Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:32:14

Гороскоп на тиждень з 21 до 27 лютого

20.02.2022   13:55Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 21 до 27 лютого 2022 року.

Овен (21.03—20.04). Ви природжений дипломат. Вам нічого не варто підкорити людей своєю товариськістю та енергійністю.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Телець (21.04—21.05). Ви домагатиметеся успіху за будь-яку ціну, помiчник у цьому — вроджена чарівність. Багато хто хотів би мати вас серед своїх друзiв.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). У роботі ви завзятi, завжди готовi до труднощів. Вам запропонують керiвну посаду, яка дасть можливiсть зробити кар’єру.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Рак (22.06—23.07). На роботi ви незмiнний лiдер. Ваша думка безапеляційна, тому саме вам доручать спільну справу.
Вихiднi ви проведете в сiмейному колi.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08). Сiм’я потребуватиме посиленої уваги, особливо дiти. Тому доведеться вiдкласти всi справи на потiм й вирiшувати сiмейнi проблеми.
Дні: спр. — 23; неспр. —24.

Діва (24.08—23.09). Попереду аудиторська перевiрка. Будьте обережнi з фiнансовими документами, заздалегiдь перевiрте рахунок у банку.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Терези (24.09—23.10). Замість того, щоб iти второваною дорогою, ви шукаєтимете нові, більш перспективні та цікаві шляхи. На вас чекають приємнi новини.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Скорпіон (24.10—22.11). Вашi iдеї такi цікаві, а слова щирі та гарячі, що можуть заразити оточуючих ентузіазмом. Друзi скористаються вашими порадами.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Стрілець (23.11—21.12). Ви нерідко є ідейним натхненником різних справ і заходів. Тож легко зможете організувати людей на новий проєкт.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01).
Ваше життя можна порівняти з небезпечною пригодою. Попереду цiкаве службове вiдрядження, яке змiнить ваше життя.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). Ви звикли йти у своїх проєктах ва-банк, щоб у результаті отримати все або нічого. Смiливо можете брати банкiвський кредит.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Ваша самовпевненість може штовхнути на порушення закону. Будьте обережнi у виборi друзiв, не вiдкривайте вiдразу всi карти.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВЕН
Доведеться багато чого змінити у своїй діяльності. У боротьбі за справедливість постарайтеся уникати конфліктів і побережіть сили, трохи пізніше правда обов’язково переможе. Вихідні не рекомендується присвячувати бесідам на жалісливі теми, краще відкладіть їх на невизначений термін.

ТЕЛЕЦЬ
Все добре продумайте, після чого можна переходити до рішучих дій. Намагайтеся бути більш терпимими із колегами. Ви здатні звернути гори і показати себе в усій красі. Готуйтеся взяти на себе складну і відповідальну роботу. У вихідні до ваших порад будуть із готовністю прислухатися.

БЛИЗНЮКИ
Ви повинні спокійно і чітко робити свою справу і тоді все задумане зможе здійснитися. Зосереджуйтеся на головному, але намагайтеся не випускати з поля зору й дрібниці. Бажано не привертати до себе увагу і обрати вичікувальну позицію. Вихідні порадують приємними подіями.

РАК
Спробуйте нарешті поглянути на своє життя без зайвих ілюзій, і тоді ви побачите, що, можливо, саме тепер для вас настав доволі сприятливий момент конструктивних змін. А от у власному прагненні домогтися бажаного все ж не забувайте насамперед розрахувати свої сили більш реалістично.

ЛЕВ
На роботі чекає виникнення розбіжностей, і тільки ваше мудре рішення може виправити ситуацію. Не дозволяйте собі розслаблятися, інакше вірогідні конфліктні ситуації. Ви зможете багато встигнути, головне – не пропустити припливу небувалої працездатності. У вихідні обов’язково постарайтеся вибратися до друзів.

ДІВА
Новини вас справді порадують, але все ж таки доведеться розбиратися також із закинутими побутовими проблемами. Слід пошукати швидкий і дієвий спосіб, щоб відновити розтрачені сили. Постарайтеся не допускати сторонніх людей у вирішення ваших внутрішньосімейних проблем.

ТЕРЕЗИ
Ваша популярність неабияк підвищується не тільки на роботі, а й за її межами. Несподівано почнуть проявлятися навіть давно забуті ваші знайомі. Можливо, вони очікують від вас послуги і самі, в свою чергу, готові надати необхідну послугу вам. У вихідні не варто відмовляти в увазі близьким людям.

СКОРПІОН
Необхідно створити собі міцний фундамент для комфортних умов праці. Якщо не все вдається добре – не хвилюйтеся, всі труднощі й переживання закінчаться і ви зможете відпочити, насолоджуючись задоволенням від добре виконаної роботи. У вихідні можна вибратися в ресторан із хорошими знайомими.

СТРІЛЕЦЬ
Залишилося докласти уже зовсім небагато зусиль, і тоді ви обов’язково отримаєте очікуваний результат. Можна здійснювати зараз найсміливіші задуми і сміливо рухатися вперед. Обставини можуть змусити вас змінити колишню точку зору. До вихідних бажано привести вашу оселю в порядок.

КОЗЕРІГ
Зараз варто набагато уважніше придивитися до оточуючих вас людей, тоді зможете зрозуміти, що вони не настільки погані, а їхні ідеї можуть стати ще й досить своєчасними і оригінальними. Плани, які спали вам на думку у вихідні, виявляться вельми цікавими для реалізації в майбутньому.

ВОДОЛІЙ
Дотримуйтеся вичікувальної стратегії, виключивши зайву метушливість та поспіх, це призведе до приголомшливих результатів, терпіння не зрадить вам. Грошове питання може стати найбільш серйозним об’єктом ваших турбот. У вихідні не виключені циклічні сварки, причиною може виявитися брак коштів.

РИБИ
Боротися з обставинами буде непросто, дозвольте собі просто плисти за течією. Спілкуючись із колегами, переконайтеся, що вони правильно вас розуміють. Це дасть можливість уникнути труднощів у майбутньому. У вихідні прислухайтеся до близьких людей і ви зрозумієте, де помилялися і що саме робили не так.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини