Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:26:14

Гороскоп на тиждень з 14 до 20 лютого 2022 року

13.02.2022   16:14Агенцiя

Найближчими днями важливо прийняти оновлення, не чинити опір змінам — це перший крок до поліпшення якості свого життя.

Загальний фон сприятливий для знаходження відповідей на свої запитання та усвідомлення, як діяти далі. З'являється можливість вийти з життєвого глухого кута, позбутися стресових ситуацій.

Овен (21.03—20.04). Щоб не зiпсувати стосунки з коханою людиною, доведеться йти на компроміси. Поступайтеся в дрібницях, від цього ви тільки виграєте.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Телець (21.04—21.05). У вас з’явиться можливість поїхати у вiдпустку або вiдрядження. Саме в подорожах ви зустрінете людину, що змінить ваше життя на краще.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Близнюки (22.05—21.06). Ні в дружбі, ні в справах ви не схильнi шукати простi шляхи. Найкращий шлях — не найкоротший, а найправильніший і безпечний.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Рак (22.06—23.07). Ви знаєте, чого хочете від життя, і маєте у своєму арсеналі всі інструменти для того, щоб iз часом цього домогтися.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Лев (24.07—23.08). У компанії ви не харизматичний лідер, а людина, чиє слово має велику вагу і чий авторитет не викликає сумніву.
Дні: спр. — 14; неспр. —15.

Діва (24.08—23.09). Завдяки розсудливості і самостійності ви владнаєте будь-якi справи. Ви звикли грати першу скрипку, а не підлаштовуватися пiд чиїсь закони.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Терези (24.09—23.10). У вас з’являться серйознi намiри. Ви сповненi рішучості довести справу до кінця, оскiльки надаєте перевагу перевіренiй iнформацiї.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви не схвалюєте будь-які нововведення, вважаючи їх не дуже надійними. До кiнця тижня надiйде грошова допомога вiд партнерiв.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Стрілець (23.11—21.12). Вашi рухи розмiренi, а слова зважені й точні. Оточуючi тягнуться до вас, відчуваючи вашу могутню внутрішню міць.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Козеріг (22.12—20.01). У вас практичний розум,  ви вмієте підтримати розмову і можете завоювати довіру співрозмовника. Тому саме до вас звернуться вашi друзi.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Водолій (21.01—19.02). Ви практик, звикли впевнено йти до поставленої мети. Не зважаючи ні на які перешкоди, вдасться домогтися свого.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Риби (20.02—20.03). Ви не вмієте правильно організовувати працю, часто йдучи напролом. Проте ваша фантастична заповзятiсть допоможе отримати посаду керівника.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Чудове зовнішнє тло принесе чудовий настрій та виконання бажань. Ваш витончений авантюризм і сміливість привертають увагу протилежної статі. Час романтики, щасливого сімейного життя, а також з'являється шанс зайняти лідерські позиції, просунутися вгору кар'єрними сходами, підвищити рівень доходу. Важливо не перевитратити свій внутрішній ресурс, зберегти сили для довгострокових проєктів та робіт, які можуть розпочатися вже найближчими днями.

ТЕЛЕЦЬ

Не переймайтеся, якщо не встигаєте за іншими людьми - зараз не найвдаліший час для гонитви за матеріальними та зовнішніми благами. Не соромтеся звертатися за допомогою до інших людей - вам її з радістю нададуть. Користуйтеся своєю привабливістю, що посилилася - саме це допоможе вирішити більшість питань. Терплячість та політ творчої фантазії сприяють вам у досягненні поставленої мети. Настав час переглянути свої амбітні плани та зайнятися особистим життям.

БЛИЗНЯТА

Можливо отримання звістки, яка докорінно змінить стан ваших справ, змусить вас змінити життєву стратегію, позбутися своїх переконань. В результаті ви знайдете гармонію з самим собою і досягнете гармонії з навколишнім світом. Протягом тижня можна вирішити більшість фінансових справ, знайти компромісне рішення для спірних питань, отримати довгоочікувані дозволи чи документи. Багато представників знака Близнята отримають основу для зльоту у фінансовій сфері.

РАК

Різкі перепади настрою, вибух емоцій, бажання отримати все й одразу може негативно позначитися на особистих взаєминах із близькою людиною. Повня у Леві максимально включає ваш потенціал, що, з одного боку, допомагає досягти успіху в соціумі, зайняти своє місце під Сонцем, але з іншого, відволікає вас від чогось особистого, спокійного, сімейного. Зараз дуже важливо встановити довірчі взаємини із партнером, відновити згоду та мир у вашому союзі.

ЛЕВ

Чудовий тиждень, все виходить так, як ви хочете, життя налагоджується. Але не варто всім розповідати про своє щастя, не довіряйте стороннім, інакше ваші задуми будуть наперед приречені на провал. Повня 16 лютого допоможе вам набути популярності, значно просунути свої інтереси, проєкти, що затяглися. У особистих взаєминах досягається гармонія, ви отримуєте багато уваги з боку представників протилежної статі.

ДІВА

Тиждень розкриття таємниць, усвідомлення справжніх причин того, що відбувається з вами, як в особистому житті, так і в соціальному. Прекрасний час для позбавлення від страхів і сумнівів у собі чи почуттях партнера. Скористайтеся цим періодом для того, щоб прояснити теми, що хвилюють, сказати те, про що давно мовчали. Дуже ефективний тиждень - час створення бази майбутніх успіхів, більше пов'язаний із фундаментальними питаннями, які поки що не надто явно виражені у зовнішніх проявах.

ТЕРЕЗИ

Для більшості Терезів тиждень складеться позитивно, однак деяка напруженість присутня. Найкращий час для того, щоб відмовитися від звички постійно довго думати, зважувати всі "за і проти", перш ніж ухвалювати рішення. Найближчим часом важливо швидко і легко приймати зміни, які обов'язково принесуть плоди та результати, що задовольняють. Особисте життя яскраве та пристрасне, можливі цікаві пропозиції щодо ділової співпраці з представниками протилежної статі.

СТРІЛЕЦЬ

Посилюється ваш артистизм, тому виступи на публіці, активна соціальна позиція допоможуть досягти вищого становища в суспільстві, просунутися в кар'єрі, заявити про себе і набути популярності, стати затребуваною людиною. Повня 16 лютого відкриє вам ще більше можливостей, до того ж не лише у зовнішньому житті. Не забувайте про любих, рідних, близьких людей, приділіть увагу дітям - зараз найкращий час досягти порозуміння, усунути давні протиріччя з оточенням.

СКОРПІОН

Через довіру одне до одного досягаєте гармонії з коханою людиною. Зараз не час для ревнощів і сумнівів, цінуйте почуття близьких людей, і намагайтеся виправдати хороше ставлення до себе. Намагайтеся встановити баланс у взаєминах із співробітниками, діловими партнерами - "не перетягуйте ковдру на себе". Чудовий період для фінансової сфери, вирішення майнових питань, професійної сфери. Деякі ділові стосунки можуть бути романтичними.

КОЗОРІГ

Сприятливий тиждень, вдається зробити дуже багато, вирішити найскладніші питання та вийти із заплутаних ситуацій. Зараз не час для впертості та агресивної конкуренції - бережіть свою репутацію, оточуйте себе корисними людьми, у деяких питаннях варто виявити м'якість, піти на поступки. Підвищується рівень вашої відповідальності за інших людей. Можливі щасливі події у особистому житті, приємні звістки. У вашому житті починається новий, більш умиротворений та гармонійний період.

ВОДОЛІЙ

Тиждень переживань, обнулення за деякими темами та відродження у новій якості. Криза дає нові можливості для зростання, відкриває багато ситуацій, що трапилися, з іншого боку. Стримуйте себе - у ситуаціях несправедливості, яких досить багато у житті, ви можете втратити контроль над собою. Для вирішення особистих питань тиждень сприятливий. Можливі несподівані витрати, необхідність вкладення коштів заради отримання вигоди вже найближчим часом.

РИБИ

Все чудово - на вас чекають щастя та талан. Тиждень покаже, що всі негативні події в минулому сталися недаремно, саме це послужило відправною точкою до позитивних змін. Найближчими днями потрібно ухвалити важливі рішення, як діяти далі, щоб максимально ефективно використати сприятливі можливості тижня. У любовній сфері, загалом, все гаразд. Гарний час для того, щоб знайти своє місце у суспільстві та зміцнитися на досягнутому рівні.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини